Cand parintii si-au dorit un baiat si ai aparut tu. Femeie, cum te impaci cu barbatul din tine?

Cand parintii si-au dorit un baiat si ai aparut tu. Femeie, cum te impaci cu barbatul din tine?

Cum stai cu feminitea?, Cat de feminina esti? Si asta se vede de la cum te imbraci, la cum te aranjezi si la cum te comporti ca femeie. Cat de confortabil te impaci cu latura ta masculina?

Articol scris de: Alina Iliescu - Fondator ARI Love si Personality Profiler

• Sa vorbim despre femeia barbat

Iei aceste doua ingredinte pe care le avem cu totii - feminitatea si masculinitatea - si lucrezi cu ele pana cand poti sta impreuna cat mai armoic. Cum stai cu feminitea?, Cat de feminina esti? Si asta se vede de la cum te imbraci, la cum te aranjezi si la cum te comporti ca femeie. Cat de confortabil te impaci cu latura ta masculina?, Care latura predomina? Cum scoti latura masculina la suprafata sau cum o mai imblanzesti? Sunt doar cateva intrebari la care ne propunem sa cautam impreuna raspunsul.

• Sensibilitatea feminina si dominarea masculina

Una dintre cele mai comune nemultumiri ale femeilor venite la psihoterapie este ca sunt prea sensibile si se plang ca barbatii lor sunt orbi emotional. In schimb barbatii veniti la psihoterapie spun ca nu sunt in stare sa planga sau sa fie vulnerabili emotional. In acelasi timp, ei se supara ca prietenile sau sotiile lor sunt prea sensibile. Cu alte cuvinte, ambele sexe ar vrea sa redistribuie coeficientul masculin - feminin in ei insusi, si in celalalt sex.

Foto interior si prima pagina: chip barbat, chip femeie, Shutterstock

• Investitie feminina scazuta si investitie masculina mare

Mama este un model pentru fete si astfel acestea isi doresc sa semene cu ea. Tatal, pe de alta parte, are un rol fundamental in relatia cu fiica, el este cel care o confirma in diferentierea ei sexuala, ii confirma ca este fata. Astfel se formeaza identitatea de gen.

• ... iti confera o fire dinamica, competitiva si independenta

Probabil ca esti o fire activa, dinamica, care rezolva problemele, care se descurca in orice situatie, luptatoare pentru diferite cauze, cu o ambitie puternica si agresivitate care te ajuta sa iesi invingatoare. Semeni mai mult cu o amazoana decat cu o printesa.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri