Cu sexul la psiholog: Despre orgasm, femei vs. barbati

Din punct de vedere psihologic, elementele comune sunt cele care intregesc tema sexualitatii, definind cu adevarat persoana dincolo de sex, prin sexualitate. Alchimia personala are la baza modul in care sunt interpretate anumite aspecte, legatura dintre ele sau diferentele uneori mult prea fine pentru a fi remarcate

In privinta locului trebuiesc amintite elemente foarte importante ce pot ajuta sau pot diminua placerea. Sunt persoane care au nevoie de un cadru adecvat cum ar fi: o camera slab luminata, un pat comod, o muzica linistitoare, lumanari parfumate sau un pahar de sampanie. In timp ce altele se simt in largul lor, daca fac sex la lumina zilei sau in cabina de proba a unui mall. Este foarte important sa descoperiti cat mai devreme ce ii place sau ce il/o inspira pe partener(a), pentru a crea cadrul adecvat. In lipsa acestuia este foarte posibil sa esuati lamentabil...

Pozitiile sexuale sunt la randul lor foarte importante. In general literatura sau filmele , sa spunem „de specialitate” sunt foarte departe de adevar. Pentru a reusi sa puneti in practica pozitii foarte complicate, este nevoie de mult timp petrecut impreuna. Este aproape imposibil sa gasiti partenera/partenerul dispus(a) la pozitii, aproape de circ, pe care sa isi doreasca sa le experimenteze de la primele intalniri. Poate doar daca este de meserie... In general, societatea romaneasca este destul de puritana, si acesta nu este neaparat un lucru rau. Ba din contra.

Retail jobs

Foto: maini, Shutterstock

In discutiile purtate la cabinet, femeile spuneau ca au doar doua sau trei pozitii in care pot reusi sa obtina orgasmul. Dar acest lucru nu se intampla in cateva minute, fiind nevoie doar de o pozitie anume. Mai sunt importante preludiul, modul in care partenerul stie sa isi incite sau excite partenera, rabdarea pe care acesta o manifesta, si de ce nu, dimensiunea penisului si modul in care stie sa se foloseasca de el.
In cadrul acelorasi discutii de la cabinet, barbatii, atunci cand reuseau sa fie sinceri isi exprimau temerile. Se gandeau daca s-au ridicat la inaltimea asteptarilor partenerei, daca a reusit intr-adevar sa o cucereasca sau sa o duca pe culmile placerii.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri