Cu sexul la psiholog: Despre orgasm, femei vs. barbati

Din punct de vedere psihologic, elementele comune sunt cele care intregesc tema sexualitatii, definind cu adevarat persoana dincolo de sex, prin sexualitate. Alchimia personala are la baza modul in care sunt interpretate anumite aspecte, legatura dintre ele sau diferentele uneori mult prea fine pentru a fi remarcate

Temerile. Sunt foarte importante pentru psiholog. Daca lipsesc cu desavarsire pot ascunde o gandire narcisista iar dar sunt prea multe pot duce la tulburari de comportament. Cheia succesului consta in comunicare. Vorbiti cu celalalt despre voi: ce simtiti, ce va imaginati, cum va place, ce doriti si provocati-l sa faca acelasi lucru. Este bine stiut faptul ca, in cuplu totul este permis, daca ambii parteneri sunt de acord.

Din punct de vedere psihologic, elementele comune sunt cele care intregesc tema sexualitatii, definind cu adevarat persoana dincolo de sex, prin sexualitate. Alchimia personala are la baza modul in care sunt interpretate anumite aspecte, legatura dintre ele sau diferentele uneori mult prea fine pentru a fi remarcate. De aceea este bine sa va straduiti sa remarcati din timp modul in care percepe partenera relatia dintre: dragoste si sex, incitare si excitarea, sexualitate si senzualitate, fantasmele care tin de imaginatie sau gandurile ce tin de cognitie, preludiu si postludiu. Fiecare ecuatie prezentata mai sus, formeaza intr-un mod cu totul original intregul, ceea ce poate duce la satisfactie sau la suferinta. Astfel putem descoperi persoane ce radiaza de bucurie sau de sanatate. Precum si oameni a caror suferinta din sfera sexualitatii produce afectiuni cum ar putea fi: depresie, anxietate, ipohondrie, frigiditate sau impotenta, tulburari alimentare sau tulburari ale somnului, dependenta de: alcool, droguri, medicamente.

Retail jobs

Modul in care este perceputa realitatea tine de fiecare persoana in parte, independent de sex. Putem intalni barbati caracterizati de comportamente, sa spunem, „tipic feminine”. Sau femei ce se comporta precum un barbat. Deasemenea comportamentele evidente, cele pe care le descifram lesne la ceilalti nu sunt intru totul reprezentative pentru acestia. Uneori anumite traume, puritanismul, sau pur si simplu dorinta de a impresiona, pot face o persoana sa se comporte intr-un mod destul de diferit fata de ceea ce simte. Iar atunci cand vorbim de sex, diferenta dintre gandire si exprimare poate fi extrem de diferita.

In concluzie, orgasmul, sexualitatea, stima de sine, starea de sanatate, succesul in cariera sau familie pot fi intr-o stransa legatura. Important este sa descoperiti la timp propria ecuatie ce va poate face sa simtiti cu adevarat bucuria de a trai.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri