Setari Cookie-uri

Descatuseaza-ti potentialul prin ThetaHealing

ThetaHealing te poate ajuta sa-ti descatusezi potentialul si sa traiesti adevarata libertate, aceea de a fi.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Lucrurile pe care le credem despre noi, despre ceilalti sau despre lume ne influenteaza modul de a functiona si, implicit, modul in care percepem si modificam realitatea noastra. Se intampla sa iti doresti lucruri pe care totodata crezi ca nu le meriti? Te limiteaza modul in care te percepi pe tine? Ai dificultati in a crede ca iti poti implini visurile sau a fi fericit?

ThetaHealing Foto interior si prima pagina: Andrea Danti, Shutterstock

Ce este practica ThetaHealing?

ThetaHealing este o practica alternativa de vindecare ce combina cunostinte moderne din psihologie, fizica cuantica si biologie moleculara cu tehnici spirituale antice. Dezvoltata de Vianna Stibal, un medic naturopat care si-a vindecat cancerul de oase prin aceasta terapie in 1995, practica isi sporeste legitimitatea in spatiul medical prin eforturile Asociatiei Medicale Japoneze de ThetaHealing.

Citește și:

Cum functioneaza ThetaHealing?

AND-ul uman stocheaza experiente, sentimente, fobii si credinte dobandite pe parcursul vietii sau chiar mostenite de la predecesorii nostri. In cazul in care acestea sunt negative, blocheaza sistemul uman la nivel fizic, emotional si mental. Informatia este comunicata permanent catre celulele corpului, creand sau transformand, in cazul unor modificari, corpul si realitatea concreta a individului.

Practica ThetaHealing permite accesarea, eliberarea si modificarea informatiilor sau emotiilor stocate la nivel de ADN, prin coborarea frecventelor creierului la nivelul undelor theta, pe care acesta le emite in mod natural in timpul somnului sau al meditatiei profunde.

Ce lucruri se pot obtine prin ThetaHealing?

ThetaHealing permite identificarea blocajelor profunde, tiparelor emotionale si a credintelor limitative stocate la nivel de subconstient. Acestea sunt apoi reprogramate pentru a reechilibra viata si realitatea unei persoane. Beneficiile resimtite in urma unei astfel de terapii pot consta in ameliorarea sau vindecarea unor afectiuni generate de convingeri limitative, eliberarea de credinte limitative, resentimente, atasamente, dependente, cat si imbunatatirea relatiei cu sine si cu cei din jur, indeplinirea cu usurinta a obiectivelor si, in ansamblu, un nivel sporit de armonie si implinire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.