Setari Cookie-uri

Am nevoie de raspunsuri

Unii o privesc ca pe o tragedie, altii o privesc ca pe o sarbatoare. Se numeste viata si intruchipeaza o complexa calatorie.

Sa nu crezi ca arunc cu pietre acum in tine, si daca ti s-a intamplat acest lucru in trecut inainte sa afli aceste informatii, esti iertata, pentru ca nu se preda niciunde aceasta lectie,insa daca si dupa ce vei citi zeci de articole, carti care iti vor repeta despre aceste instrumente, atunci nu mai ai nici o scuza.
Plansul, furia, izolarea, frustrarea nu reprezinta solutiile la problemele tale. Daca preferi sa ramai blocata in continuare in ele, atunci sa nu te miri, ca vei avea parte de o viata mediocra.

‘’ Intrebarile de calitate creeaza o viata de calitate’’ Tony Robbins

Pentru a afla raspunsurile potrivite e necesar sa pui intrebarile potrivite.

Calitatea vietilor noastre reprezinta suma deciziilor noastre. Uneori ne aflam in moment de cumpana si am vrea sa intelegem ce sta la baza deciziilor pe care le luam.

Care e substratul care sta dincolo de hotararile pe care le iei, de modul in care iti traiesti viata?

Care e motivatia ta ascunsa? Pare simplu, pare ca stim exact de ce facem ceea ce facem, rational vorbind, insa inconstientul nu doarme si creeaza voci interioare, care ne imping ca intr-un abis spre actiuni.

Singurul mod in care poti sa te impaci cu el este sa ii pui intrebarile potrivite. Scoate la lumina chiar acum motivul pentru care iei deciziile in fiecare zi? Sunt ele expresia partii tale luminoase care da nastere sperantelor, viselor, sau mai degraba reprezinta o oglinda pentru partea ta intunecata, temerile si indoilelile tale?

Scopul tau este sa devii din ce in ce mai inteleapta nu sa ramai in idiotenia greselilor tale. Daca vrei sa traiesti la calitate superioara incepe chiar de astazi sa iti programezi deciziile si sa te apropii de ceea ce iti doresti in loc sa te cufunzi in temerile, si limitele pe care ti le impui.

Oricare ar fi experienta cu care te confrunti e momentul sa raspunzi la urmatoarele intrebari, daca iti doresti sa te desparti de probleme si sa te apropii de obiectivele tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.