Setari Cookie-uri

Am nevoie de raspunsuri

Unii o privesc ca pe o tragedie, altii o privesc ca pe o sarbatoare. Se numeste viata si intruchipeaza o complexa calatorie.

Cand esti tanar spui: ‘’Am o viata inainte pentru a-mi indeplini visurile’’iar cand imbatranesti iti spui ‘’De-as mai avea viata inainte sa repar greselile trecutului’’

De ce sa amani sau sa regreti cand poti lua astazi cele mai bune decizii pe care le poti lua, de ce sa traiesti ancorat in trecut sau in amanare cand un prezent bine trait iti garanteaza un viitor luminos?

Varsta nu iti confera intelepciune. Timpul este cel mai mare activ de pe terra dar principalul actionar in viata ta esti tu!

Degeaba asculti de batrani care nu reprezinta un model de viata, considerand anii un criteriu de intelepciune. Acestea sunt doar preconceptii.

Degeaba incerci tu, femeie trecuta prin viata sa te minti ca totul a tinut de destin, si ca n-ai putut sa faci nimic sa ai o viata mai buna!

Asuma-ti responsabilitatea si incepe chiar acum sa rotesti ruleta vietii in directia dorita. Magnetul care stabileste destinatia sagetii este decizia ta asa ca nu mai astepta.

Intreaba si raspunde-ti sincer pentru a lua decizii de calitate, pentru a nu mai repeta greselile trecutului, pentru a deveni mai inteleapta in fiecare zi si a te apropia de o viata traita cu pasiune si intensitate in concordanta fiintei sale interioare.

Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro

Un articol de Cristina Miculete





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.