Setari Cookie-uri

Trezeste-te femeie!

As fi vrut sa visez in noapte itinerariul unei femei care s-a nascut pentru a atinge calitatea in orice arie a vietii. Dar n-am facut-o. Nu m-am trezit intr-o dimineata cu o tabla plina de imagini, sunete, cunostinte si mai presus de toate vointa pentru a-mi celebra propria opera de arta feminina.

Daca esti mama sau copila, daca esti tanara sau batrana, daca urmezi drumul tau sau cel stabilit de altcineva, nu esti datoare nimanui cu nimic. Prizoniera intr-o cusca de ai fi, ai puterea de rupe cu dintii acele gratii si nici macar nu sti, pentu ca totul este ascuns sub o mantie de teama.

De ce taci cand sufletul iti cere sa vorbesti, de ce sa te reprimi cand fiinta ta urla dupa libertate, de ce ii lasi cand te abat de la drumul pe care intutia ti-l dicteaza?

Ce porti in desaga mintii tale? Visuri imprumutate, suspine si nemultumiri de ceea ce traiesti?

Nu trebuie sa fie asa pentru ca ai resurse nelimitate , de nestavilit si poti sa iti dai voie sa fi cine vrei sa fi.

Pot trece multi ani din viata pana realizezi ca visul vietii pe care ai trait-o pana acum nu este cu adevarta reflectia personalitatii tale.

Nu exista loc care sa-ti spun ‘’aici s-a sfarsit drumul tau’’.Te poti simti speriata cand stabilitatea iubirii, carierei, stabilitate unui loc pe care il numesti acasa dintr-o data nu mai e solid. Schimbarile mereu au fost determinate de o vointa apriga si cunoasterea exacta a destinatiei pe care vrei sa o atingi, insa satisfactia adevarata nu sta in acea iluzie de fericire pe care o simti cand ai implinit un obiectiv ci ma degraba in fiecare pas din calatorie.

Astazi prezentul ne confera doar visuri tehnologice, idei pe care acum le consideri de viitor si nu au aproape nici o relevanta cu cine esti si dorintele tale adevarate. NU e de mirare ca resimti acest gol si neimplinirea sufleteasca.

Aceeasi veche poveste, cu un viitor prestabilit de cu totul altcineva sau altceva.

De ce continui sa iei lucrurile asa cum le auzi fara a pune la indoiala, fara a le conferi propria unicitate?
Spune-mi acum, ce gandesti cu adevarat?

Elibereaza-te!

Foto: www.hepta.ro

Articol realizat pentru cititoarele Kudika de Cristina Miculete, trainer dezvoltare personala, copyrighter www.artafeminina.ro, psiholog si NLP Practitioner in formare.
Daca vrei sa afli mai multe, incearca dezvoltarea personala si linkul www.selfdiscovery.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.