Setari Cookie-uri

Pe ce lume traiesti?

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!

Acum te las cu cateva tehnici cand atitudinea ta pozitiva e in pericol, poti sa alegi sa le folosesti:
Inainte de asta, nu uita!

Nu poti controla obstacolele dar iti poti controla atitudinea si asta face diferenta intre oamenii care sunt controlati de evenimente si cei care ei singuri controleaza evenimentele din viata lor.

Asculta-te: Incepe sa dai atentie gandurilor, ideilor, credintelor tale. De fiecare data cand te gandesti la ceva negativ mai gandeste-te o data Incearca sa gasesti ceva pozitiv in situatie.

Dormi suficient: Multi oameni nu dorm destul noaptea si ca urmare se trezesc obositi si deprimati. Fa-ti norma de somn sa capeti energie si sa-ti duci planurile la capat cu elan.

Gandeste in perspectiva: Daca te simti stresat sau frustrat fa un pas inapoi si priveste la scara larga. Stresul tau chiar merita? Sunt problemele tale asa de mari in comparatie cu ale celorlalti? Uneori problemele noastre isi pierd din importanta daca le privim la scara vietii in general si la problemele care exista in lume.

Ia o pauza: Uneori singura solutie este sa te detasezi de tot. Nu conteaza daca pauza ta e o plimbare cu masina sau o excursie in Bahamas . Chiar si o plimbare in jurul blocului poate face minuni cu starea ta de spirit.

Daca nu ai timp am o solutie pentru tine de 30 secunde ca sa-ti schimbi atitudinea:
http://www.goal-setting-guide.com/automood.html

Nu uita, de fiecare data cand te gandesti la ceva alege o atitudine pozitiva . Iti va face viata mai fericita si vei avea parte de succesul pe care il vrei!

Pe curand,
Cristina Miculete


Daca vrei sa citesti imediat materialul scris de mine Arta feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri acceseaza: artafeminina.ro/category/sentimente-si-emotii/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.