Setari Cookie-uri

Pe ce lume traiesti?

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!

Vazand asta unul dintre servitorii sai intelepti a indraznit sa-l intrebe: De ce trebuie sa cheltuiesti atatia bani, maria ta? De ce nu tai doar o bucata de piele sa-ti acoperi piciorul care te doare.
Surprins la inceput, pana la urma regele a fost de acord cu sugestia servitorului si a ordonat sa i se faca pantofi pentru el.

Morala?

Uneori, pentru a face ca lumea sa fie un loc in care sa traiesti fericit, mai bine te schimbi tu, iti schimbi perceptia si viziunea decat sa incerci sa schimbi lumea!
Daca nu esti rege s-ar putea sa nu-ti fie usor sa faci toate modificarile in exterior pentru a te simti bine in interior.

‘’Viata se masoara in functie de rapiditatea schimbarii, sccesiunea influentelor care modifica fiinta. – George Elliot’’

Sa nu te mai tin in suspans am sa-ti spun secretul pentru a-ti schimba viata radical.
Cum? Printr-o singura arma: Atitudinea

O mare parte din viata ta implica atitudinea ta fata de tine si fata de altii si cum influenteaza aceasta atitudine modul in care te simti. Intelegea deplina a unei atitudini corecte poate contribui la o viata satisfacatoare si de succes.
Iti voi dezvalui imediat factorii care stau la baza unei atitudini satisfacatoare :

E important sa te bucuri de viata!
Gandeste-te la toate lucrurile frumoase pe care le gazduieste aceasta calatorie numita viata. Gandeste-te si fii recunoscator ca traiesti, ca esti sanatos , ca cele mai importante nevoi in viata iti sunt satisfacute si priveste in jurul tau. Nu ma refer la cladiri urate, la oameni tristi, priveste natura in perfectiunea ei.

Priveste toate posibilitatile pe care ti le poate oferi viata si pe care tu le-ai uitat ancorat in problemele cotidiene. Cand lucrurile nu merg atat de bine poti sa incerci sa apreciezi ceea ce e bun in viata ta.
Distreaza-te! Fa haz de necaz pentru ca rasul elimina frustrarile . Nu e dracul chiar atat de negru
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.