Setari Cookie-uri

Pe ce lume traiesti?

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!

Articol realizat pentru cititoarele Kudika de Cristina Miculete, trainer dezvoltare personala, copyrighter www.artafeminina.ro, psiholog si NLP Practitioner in formare.

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!
Sunt frustrata, deprimata, nefericita. Ce am facut sa merit asta?

Te auzi?
Apoi te intrebi:

Cum vad viata?
Care sunt principiile dupa care ma ghidez?
Ce fac cand am impresia ca viata si-a intors armele impotriva mea?

Ma nemultumeste ce traiesc! Ma pierd adanc in rutina, ma gandesc ca am atatea probleme, ma gandesc ca nimeni nu ma intelege, incerc sa gasesc solutia salvatoare ca intregul curs al vietii mele sa se modifice!

Vreau o minune!
Cine e vinovat cand lucrurile imi merg pe dos?
Cum apreciez viata cand ma simt mizerabil?
De ce ar trebui sa fiu ingaduitoare daca altcineva e vinovat pentru ce mi se intampla?

Cand devii constienta si responsabila de viata pe care o duci, deseori apar intrebari in legatura cu ce experimentezi in fiecare zi.
Uneori gasesti raspunsurile alteori te pierzi in secolul vitezei, pui totul pe seama destinului crunt si a altora si starea ta generala devine una de iritare, de nemultumire continua.

Scoala, serviciu, situatia familiala si sentimentala sunt aspectele care ne influenteaza in ceea mai mare masura si ma tot intrebam in urma cu cativa ani:

Ce as putea sa fac sa-mi schimb radical viata?

Bun, traiesc, iubesc, ma simt bine o zi, ma simt mai putin bine alte 10 si totusi care e secretul oamenilor care sunt mereu veseli si par rupti dintr-o cu totul alta lume unde ti se ofera, tot, unde ti se da buna dispozitie, unde zambetele nu sunt doar la loterie si “unde soarele rasare si fara sa-l platesti” sau sa-l mituiesti.

Stiu cum ! Am sa-ti spun o poveste.

A fost o data ca niciodata un rege care domnea peste o tara prospera. Intr-o zi el a mers in excursie in niste taramuri indepartate ale regatului lui. Cand s-a intors la palat a inceput sa se planga cat de tare il dor picioarele pentru ca era prima data cand mergea intr-o excursie atat de lunga si drumul pe care a pasit era batatorit si plin de pietre. A stat putin si s-a gandit, iar apoi a ordonat ca fiecare drum din palatul sau sa fie acoperit cu piele. In mod sigur asta a costat sacrificarea multor animale si o multime de bani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.