Setari Cookie-uri

Pe ce lume traiesti?

Of, ma simt mizerabil! Toata lumea ma uraste, nu mi se intampla nimic bun in viata asta!

Fii responsabil: Tu esti responsabil pentru toata fiinta ta. Poti sa stai, sa depinzi de altii oameni , sa te faca fericit, multumit, de succes insa un lucru e sigur: Nimeni nu iti cunoaste mai bine valentele fericirii, multumirii, succesului. Tu si numai tu poti avea grija ca nevoile sa-ti fie indeplinite.

Robert Schuller spunea adesea: ‘’Daca e sa fie, atunci totul depinde de mine’’.

Intr-adevar depinde de tine daca alegi sa stai sa-ti plangi de mila, in loc sa accepti fiecare lucru, fie el pozitiv sau negativ, ca pe o experienta si o schimbare iminenta pentru a deveni mai intelept.
Ai putea incepe chiar acum! Ai putea sa razi de un eveniment mai putin placut din viata ta , sa gasesti ceva comic la el, in imaginatia ta si sa-ti spui: ‘’Acum cu siguranta sunt mai intelept.’’

Multi avem tendinta de acuza pe cineva pentru problemele noastre, pentru greselile noastre. Cand iti asumi fiecare greseala, o accepti si mergi mai departe zambind , invatand ceva din ea iti castigi respectul fata de tine. Ai capabilitatea de a rezolva problemele asa ca poti merge mai departe.

Cum functioneaza sistemul asta al nostru?

Comportamentul si alegerile pe care le faci contribuie la starea ta generala. Raspunsurile emotionale si spirituale la comportamentul nostru, produc schimbari la nivel psihic si implicit la modul in care ne simtim si percepem lucrurile. Tu poti, esti capabil, esti inteligent si vei alege atat comportamentul pozitiv cat si raspunsurile pe care le implica.

Lucreaza cu toata fiinta ta: Ce inseamna asta? O parte nu poate functiona bine decat daca intregul functioneaza bine. Gandeste-te la computerul din fata ta. Daca nu ai avea tastatura sau monitorul intregul sistem nu ar mai functiona la fel. Anumite limite de utilizare ti-ar fi impuse.

E important sa-ti amintesti ca esti facut din trup, minte si suflet. Aceste 3 parti nu pot fi separate. Toate functioneaza impreuna orice ai face. Atitudinea ta fata de tot ceea e face trebuia sa ia in considerare intreaga ta persoana. E dificil sa te bucuri de viata daca trupul tau sau spiritul sunt bolnave. Ai grija de trupul tau, de mintea ta si de spiritul tau in egala masura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.