Setari Cookie-uri

Fashion Days: Trendurile anului 2017 in fashion

2017 este, din punct de vedere fashion, anul diversitatii si al contrastelor.

Deconstructed

fashion days Chiar daca nu este un trend proaspat, fiind prezent si in colectiile anului trecut, cu precadere pe podiumurile de moda din New York, Deconstructed ramane unul dintre stilurile care caracterizeaza anul 2017, cu multe sanse sa il regasim in propunerile designerilor si anul viitor. De la Y/PROJECT, Off-White, Ann Demeulemeester, Esteban Cortazar, Self Portrait, David Koma, Marques' Almeida si pana la brandul japonez Toga, de la Saint Laurent, Teatum Jones, MM6 by Maison Martin Margiela, Joseph, Versace, Hood by Air, Vera Wang, Monse, Ottolinger, Ricostru, Hussein Chalayan, Anne Sofie Madsen si pana la Barbara Bui, creatorii de moda au imbratisat trendul.

Una dintre principalele caracteristici ale acestui stil vestimentar consta in re-structurarea fustelor si rochiilor in special, care lasa impresia dezmembrarii la nivelul la cusaturilor si al tivului. Aparent nedefinite, aceste detalii adauga versatilitate pieselor vestimentare, pastrand insa confortul tinutelor reversibile.

Citește și:

Athleisure

tendinte fashion De cateva sezoane, stilul athleisure este din ce in ce mai popular si castiga tot mai mult teren in colectiile designerilor internationali. Derivat puternic din cultura street si skate, Athleisure a luat o turnura putin diferita fata de anii trecuti, fiind definit ca un stil lejer, cu cateva piese vestimentare si elemente cheie. De la Alexander Wang, Versace, Preen, Rag & Bone, Lacoste si pana la Maison Margiela, Courrèges, Fenty x Puma, Lemaire, Off-White, Barbara Bui, Mugler, Kenzo, Baja East, Dolce & Gabbana, DKNY sau Versus, marii designeri propun in creatiile lor interpretari creative ale stilului daywear cu elemente atletice.

Cateva dintre elementele vestimentare esentiale care fac din acest stil unul modern, relaxat, sporty chic sunt hanoracele supradimensionate, printurile grafice, detaliile cu fermoar, logourile, tricotajele sport, dungile indraznete, rochiile color-block, tricourile si bustierele.

Citește și:

Indiferent de stilul in care se incadreaza, pasionatii de fashion isi pot gasi hainele potrivite acestor tendinte in cele mai noi colectii din shop-ul Fashion Days, piese vestimentare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la o multitudine de branduri. Alaturi de cele deja cunoscute, pentru sezonul primavara – vara 2017, clientii isi pot completa garderoba cu genti marca Pollini si JYDC London, piese vestimentare din denim de la Replay G-Star si incaltaminte de la Superga, Polo Ralph Lauren, Lauren, Cat, Rider, Ipanema, Melissa, Camper, Lacoste, Replay, G-Star, S'Oliver, Bugatti si Aldo. Tot de anul acesta, pasionatii de shopping vor gasi pe Fashion Days piese de lenjerie intima de la Ted Baker si Sloggi si imbracaminte pentru copii de la Aygey si Frankie Morello.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.