Setari Cookie-uri

Haine asimetrice pentru tinute originale

Hainele asimetrice sunt din start haine deosebite, haine originale. Poarta-le atunci cand te decizi sa renunti la hainele clasice, atunci cand vrei sa iesi din banal si sa iti surprinzi apropiatii cu un look nou.

Daca pentru unele dintre noi bluzele si rochiile asimetrice sunt articole vestimentare obisnuite, pentru celelalte sunt piese indraznete, care le scot din zona de confort.

Am cautat pe magazinele online si am selectat cinci piese vestimentare pe care sa le porti primavara aceasta la locul de munca, la o nunta sau atunci cand mergi sa te relaxezi in oras.

Rochie office

Este imposibil sa nu iti placa acest model de rochie. Este pur si simplu… perfect. O rochie rosie asimetrica potrivita pentru locul de munca, dar cu care te poti afisa mai apoi si la o intalnire cu prietenii sau chiar romantica.

Rochia asimetrica office se poarta obligatoriu cu pantofi stiletto, pantofi cu platforma, pantofi cu toc sau sandale cu barte finute.

Rochii asimetrice

Rochie asimetrica: 199 lei

Rochie tip furou

O rochie asimetrica eleganta cu care sa te imbraci atunci cand mergi la o petrecere cocktail, atunci cand iubitul te invita sa beti cateva pahare de vin intr-un local select sau chiar la o plimbare romantica pe malul marii.

Citește și:

Se poarta cu sandale cu toc subtire si cu atitudinea corespuzantoare – de femeie sensibila si delicata, dar constienta de calitatile cu care a fost inzestrata.

Rochii asimetrice

Rochie cu dantela: 149 lei

Camasa tip rochie

Camasa tip rochie sau rochia tip camasa, depinde cum vrei sa o privesti, este la mare cautare in zilele noastre. O vezi peste tot pe unde te uiti si toate femeile arata extraordinar intr-un astfel de model.

Cand imbraci camasa asimetrica esti libera sa te incalci atat cu pantofi eleganti cu toc, cat si cu pantofi casual cu talpa joasa.

Rochii asimetrice

Rochie rosie: 199 lei

Pulover de casmir

Cred ca vine in viata oricarei femei un moment in care isi doreste mai mult. De la ea, nu de la cei din jurul ei. Isi doreste sa aiba mai multa grija de interiorul si de exteriorul ei, de felul in care comunica cu ceilalti, felul in care gandeste, dar si cum se imbraca. E momentul in care incepe sa investeasca mai mult in haine si le alege doar pe cele din materiale fine si matasoase.

Citește și:

O bluza asimetrica din casmir ar reprezenta una dintre piesele de rezistenta din garderoba ei.

Bluze asimetrice

Bluza albastra: 469 lei

Fusta-pantalon

Recunosc ca nu m-am dat niciodata in vant dupa modelul de fusta-pantalon, dar cel din imaginea alaturata este realmente deosebit si trebuie adus in colectia vestimentara de acasa!

Este un model de fusta-pantalon asimetric pe care il porti cu pantofi stiletto sau sandale cu toc subtire si un top elegant, simplu.

Fuste pantaloni

Fusta-pantalon: 169 lei


Sursa Foto Front Page: popovartem/shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.