Setari Cookie-uri

De ce geanta shopper ramane o piesa must have

Geanta shopper este cea la care apelam atunci cand avem nevoie de o geanta incapatoare in care sa indesam cat mai multe lucrusoare, fie ele folositoare sau nu. O asortam atat la outfit-urile elegante si la cele office, cat si la cele casual si lejere - pentru zilele in care vrei sa te simti libera si confortabila.

Mai exact, geanta shopper este cea care cuprinde intreg universul nostru, al femeilor. Si nu este musai un lucru rau in a cara cu tine “toata casa”.

Eu personal, atunci cand am nevoie de ceva si se intampla sa nu am la mine, merg la prietena sau colega de birou cu cea mai mare geanta si o intreb pe ea daca are ce-mi lipseste mie, pentru ca intr-o geanta tip shopper este aproape imposibil sa nu gasesti ce cauti.

Si daca iarna mi se pare inconfortabil sa merg cu o geanta shopper dupa mine, primavara si vara sunt anotimpurile perfecte pentru asa ceva.

Curioasa din fire, am cautat sa vad ce modele si oferte gasesc pe magazinele online la geanta shopper. Tine-te bine, pentru ca, asa cum mi-a fost mie greu sa selectez cateva preferate, asa iti va fi si tie greu sa te decizi pe care sa o cumperi!

Geanta shopper eleganta

Geanta shopper neagra este o geanta shopper eleganta. Nu o iei cu tine la intalnirile de afaceri sau la interviul de angajare, nici la evenimente sau cand iesi sa te distrezi, dar poti opta pentru ea atunci cand ai chef sa te incalti cu pantofi cu toc intr-o zi obisnuita de munca sau cand stii ca urmeaza sa faci shopping si nu vrei sa cari plase dupa tine.

Citește și:

Geanta shopper cu bretea de umar detasabila.

Geanta shopper: 293,99 lei

Geanta shopper office

Geanta shopper roz prafuit este o geanta office. Este modelul pe care il iei cu tine atunci cand lucrezi intr-un birou, intr-un cabinet de avocatura sau intr-o banca si ti se impune un outfit office. Nu este nici prea mare, dar nici prea mica, nici prea serioasa, dar nici prea vesela. Este combinatia perfecta intre geanta pe care o porti doar atunci cand porti camasa si costum si geanta pe care o porti atunci cand mergi la o intalnire.

Geanta shopper cu aspect texturat

Geanta shopper: 139,99 lei

Geanta shopper casual

Geanta shopper casual o vad des la bratul elevelor de liceu si al tinerelor care merg la facultate. Este ideala pentru a tine cartile si caietele, dar si un blush, o oglinjoara, un deodorant, ruj, portofel, chei si cate si mai cate vrem sa luam cu noi intr-o zi plina.

Daca ai trecut si de liceu, si de facultate, atunci geanta shopper casual este ideala pentru sesiunile de shopping (poti baga in ea toate cumparaturile).

Citește și:

Geanta shopper casual

Geanta shopper: 125 lei

Geanta shopper multicolora

Chiar daca astazi este o zi mohorata si vor urma inca cateva zile cu nori si ploaie, sa nu uitam ca este primavara – anotimpul florilor si al culorilor. Asta inseamna ca trecem, nu doar de la hainele gri si negre la cele pastelate, ci si la gentile multicolore. Poti conta pe geanta shopper multicolora atunci cand optezi pentru un outfit in tonuri calde sau cand iti petreci vacantele pe meleaguri insorite.

Geanta shopper multicolora cu imprimeu

Geanta shopper: 359,99 lei

Geanta shopper cu aplicatii

Geanta shopper cu aplicatii de la Moschino este preferata mea. Este geanta de care nu m-as desparti in niciun moment al zilei, chiar daca am ajuns la 30 de ani si caut sa ma port cat mai eleganta. Modelul din imaginea alaturata mi se pare potrivit pentru femeile elegante, dar care-si pastreaza spiritul tanar. Si se poarta atat cu sacou si camasa, cat si cu boyfriend jeans si pantofi casual.

Citește și:

Geanta shopper cu aplicatii

Geanta shopper: 425 lei


Sursa Foto Front Page: Victoria Chudinova/ Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.