Setari Cookie-uri

Cum poti purta jacheta casual-sport primavara

Jacheta casual-sport este piesa vestimentara pe care trebuie sa o tii la vedere in cuier, fiind jacheta de primavara care nu te lasa la greu in dimentile cand te grabesti sau atunci cand nu iti doresti altceva decat sa te imbraci cu ceva in care sa te simti confortabil. Magazinele online ne pun la dispozitie zeci de modele de jachete casual-sport de care cu siguranta vei prinde drag.

Da-mi o jacheta casual-sport si iti promit ca o sa reusesc sa cuceresc lumea! Nu stiu daca este un lucru bun sau nu, dar acest model simplu de jacheta este cel care ma face de fiecare data sa ma simt excelent in pielea mea.

Iar atunci cand ma simt asa inseamna ca am o zi in care am incredere in mine, sunt constienta de calitatile cu care am fost inzestrata si ca, indiferent daca pun pe mine un outfit sport sau unul elegant, o sa ma simt o femeie puternica si atragatoare.

Nu am nicio problema in a purta zi de zi tenisi, blugi skinny, un tricou, o jacheta casual-sport si rucsacelul in spate.

Pot transmite ceea ce imi doresc sa transmit si cu acest outfit aparent banal pentru femeile obisnuite sa poarte cat e ziua de lunga pantofi cu tocuri de 15 cm.

Pentru mine si pentru femeile cu un stil de viata activ, care prefera sa strabata orasul in lung si in lat in cele mai lejere haine, am cautat cateva modele de jachete casual-sport si am incercat sa-mi inchipui outfit-urile in care le-as introduce. Iata ce mi-a iesit:

Citește și:

Jacheta casual-sport cu imprimeu

O jacheta casual-sport cu imprimeu floral ideala pentru primavara lui 2017. Se poarta cu rochii casual cu croi in clos sau bodycon in combinatie cu tenisi sau adidasi.

Este genul ala de jacheta care te binedispune doar cand o privesti, iar atunci cand o si imbraci te transforma in cea mai optimista si vesela persoana a momentului.

Jacheta casual-sport cu imprimeu floral

Jacheta casual-sport: 469 lei


Jacheta casual-sport bleu

Jacheta din imaginea alaturata este jacheta sport clasica.

O combini cu pantaloni special confectionati pentru sport. sau cu colanti. si adidasi – un outfit care iti ofera libertate in miscare si poti alerga fara retineri in parc sau sa iti faci cu usurinta exercitiile in sala de sport.

Jacheta casual-sport usoara cu husa de depozitare

Jacheta casual-sport: 189 lei


Jacheta casual-sport Adidas

De cateva saptamani bune eram in cautarea acestei jachete de la Adidas. Am vazut-o la multe bloggerite de fashion, am vazut-o purtata de cantareata mea preferata – Rita Ora – si mi-am zis ca trebuie sa o am si eu.

Citește și:

Daca ma intrebi pe mine cum arata outfit-ul perfect care are in compozitie aceasta jacheta casual-sport as spune asa: adidasi albi – pantaloni de trening mulati – bustiera. Si, pentru cui ii sta bine, o sapca cu imprimeu pe cap.

Jacheta casual-sport Adidas cu imprimeu

Jacheta casual-sport: 319,99 lei


Jacheta casual-sport Nike

Jacheta casual-sport de la Nike este acea jacheta bomber pe care o porti in ziua care se anunta a fi cu nori si ploaie. O porti cu blugi skinny intr-o nuanta de albastru inchis, adidasi inalti si tricoul tau preferat.

Este ziua in care vrei sa nu te preocupe nimic, iar outfit-ul tau inspira ca te-ai eliberat de tot stresul si nu ai timp sa privesti in stanga si in dreapta.

Jacheta casual-sport Nike albastru inchis

Jacheta casual-sport: 369,99 lei


Jacheta casual-sport lunga

Nu puteam sa inchei aceasta prezentare fara un model de jacheta casual-sport lung. Doar hainele lungi sunt preferatele mele.

Citește și:

Si, crede-ma, o sa arati fabulos cu blugii tai skinny, sau poate ii preferi pe cei boyfriend, o pereche de pantofi cu toc in picioare si aceasta jacheta de un roz prafuit.

Jacheta casual-sport lunga - roz prafuit

Jacheta casual-sport: 265 lei


Sursa Foto Front Page: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.