Setari Cookie-uri

Rochia lunga de plaja: modele Boho-chic pentru vacanta de 1 mai!

Rochia lunga de plaja ce se potriveste pentru vacanta de 1 mai: rochia lunga tricotata, rochia maxi cu imprimeu floral, rochia lunga din dantela! Vezi cu ce jachete, incaltaminte si accesorii sa o porti!

Rochia lunga de plaja este ideala pentru vacanta de 1 mai! Stiu, incep cu concluzia! Dar voi detalia mai jos cum am ajuns la aceasta alegere vestimentara! Ma gandeam ca desigur, o pereche de blugi boyfriend sau niste jeansi evazati ar fi o solutie mai buna. Dar mai mare chinul sa ii asortezi – ai nevoie de mai multe piese la dispozitie si pana la urma mergi sa te distrezi nu sa tii ordinea hainelor! Ma gandeam ca o varianta de tinuta de vacanta pentru 1 mai ar fi si pantalonii largi, sport. Dar, la fel, e nevoie de topuri multe si nici nu vei fi atat de sexy! Asa am ales drept castigatoare pentru vacanta de 1 mai, rochia lunga de plaja!

Daca alegi o rochie maxi, nu doar ca vei fi feminina dar vei alege si confortul! Si-n plus, cu rochia acesta te imbraci imediat si iti mai trebuie doarr o jacheta in caz de vreme neprietenoasa si incaltamintea adecvata pentru sesiuni de chitara la foc de tabara sau dans la un beach-party!

Citește și:

Rochia lunga de plaja - se poarta cu jachete din denim, geaca de piele si cardigane! Se poarta cu bocanci, cizme de cauciuc si pantofi-sport. Dar hai sa nu mai lungim vorba, iata ce tinute de vacanta ti-am pregatit cu rochii lungi online si modele de jachete din blugi sau geci de piele online + incaltaminte confortabila, tot online! Totul ca sa economisesti timp si sa visezi de pe-acum la vacanta de 1 mai:

Rochie lunga tricotata, geaca din piele si cizme de cauciuc

Alege o rochie tricotata tubulara – altfel spus ce urmareste linia corpului. O rochie tricotata ce aminteste de macrame se potriveste cu o geaca din piele cu aplicatii si tinte, ori poate franjuri! Te sfatuiesc sa alegi un mix surprinzator – intrucat rochia este piesa dominanta, sa alegi una cat mai cuminte, poate intr-un ton neutru, uni! Lasa jacheta din piele sa faca galagie si adauga un detaliu chic: cizmele din cauciuc colorate! So cool, nu? In plus, intri linistita chiar asa in mare!

Citește și:

Tinuta cu rochie lunga tricotata si geaca de piele

Mai multe rochii tricotate gasesti aici Geaca de piele Mango cu tinte CIzme de cauciuc Melissa

Rochie lunga cu imprimeu floral, jacheta din denim si pantofi-sport albi

O alta varianta de tinuta de vacanta, pe care eu vreau s-o incerc de 1 mai este rochia lunga cu imprimeu floral. Acest de gen de rochie maxi se poarta in primavara/vara 2017! Alege fie print cu flori mici, fie un pattern cu motive florale mari. Adauga o jacheta din denim, cat mai aproape de modelul clasic si completeaza cu pantofi-sport albi. In aceasta tinuta, rochia lunga de plaja devine piese centrala! De ce mai are nevoie acest mix Boho-Urban? De o chitara, de exemplu? Hmm, si poate o inghetata si niste cozi impletite. Nu neaparat in aceasta ordine!

Modele de rochii lungi cu print floral

Mai multe rochii maxi cu flori aici Geaca de blugi Vero Moda Pantofi sport Guess

Rochie lunga din dantela, cardigan maxi si bocanci army

Desigur, daca iti doresti sa fii aparitia aceea sexy care taie respiratia pe plaja, alege o rochie lunga, eleganta din dantela! Da, un model negru, fara doar si poate! Completeaza-o cu par rebel, bucle lejere, cu aspect nepieptanat! Poart-o asumat cu un ruj rosu si bocanci army, tot negri! Contrastul dintre dantela si military este atat de HOT! Alege sa asortezi un cardigan maxi, cu impletitura mare, groasa!

Citește și:

Oricare ar fi combinatia castigatoare, poarta rochia lunga de plaja in vacanta de 1 mai! Poart-o sa fii feminina. Poart-o sa fii altfel. Poart-o sa te simti bine si confortabil! Pentru un stil relaxat, de vacanta, combin-o cu jachete din blugi, geci de piele sau tricotaje.

Rochii lungi din dantela neagra

Urmareste mai multe rochii din dantela Cardigan negru Madonna Bocanci negri cu strasuri

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.