Setari Cookie-uri

Jacheta de piele in tinute de birou

Cand vine vorba de outfit-uri office, sau tinute de birou – cum vrei sa le spui, eu le prefer pe cele mai lejere, adica acelea care imi ofera siguranta si ma fac sa ma simt bine in pielea mea. Sunt obisnuita sa raman in zona mea de confort si chiar daca este vorba despre o sedinta sau o intalnire importanta, prefer sa imi creez tinute care sa nu ma scoata prea mult in evidenta.

Sunt tinute de birou alcatuite din piese vestimentare clasice pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba deja in sifonier, asa cum am stabilit si in materialele trecute.

Pentru primavara lui 2017, dat fiind faptul ca se anunta a fi o perioada extrem de capricioasa, cu ploi si vreme inselatoare, pastreaza aproape o jacheta de piele pe care sa o pui deasupra tinutei pe care o imbraci la job.

Cum asortezi jacheta de piele in tinuta de birou

Tinuta de birou lejera este alcatuita din jacheta de piele neagra, bluza asimetrica cu maneci trei sferturi, pantaloni drepti negri si botine cu toc gros.

Prin combinarea acestor elemente se obtine un outfit pe care il porti cu mandrie la locul de munca in aceeasi zi in care stii ca urmeaza sa iesi in oras dupa terminarea programului.

Poti sa ii adaugi si o palarie, pentru efect sau daca se anunta vant si ploi, iar ca si geanta poti opta pentru una supradimensionata sau chiar pentru un rucsacel din piele.

Citește și:

Jacheta de piele in tinuta de birou Jacheta neagra de piele; Bluza cu maneci 3/4; Pantaloni eleganti; Botine

Jacheta de piele, camasa si pantofii office

Jacheta de piele face casa buna si cu camasile. Sunt multe modele cu care poti sa o combini, insa eu am ales un model clasic, foarte simplu.

Pentru ca nu toate obisnuim sa purtam tinuta de birou asa cum trebuie ea sa fie – pantaloni eleganti, camasa, sacou si pantofi – am preferat sa adaug in acest outfit o pereche de blugi skinny.

Camasa alba, blugii skinny, pantofii oxford si jacheta de piele alcatuiesc impreuna o tinuta de birou pentru care o sa fii invidiata, mai ales daca o porti cu atitudinea corespunzatoare.

Ca si geanta, poti opta pentru un model de dimensiune medie sau, ca si in cazul tinute din imaginea de mai sus, un rucsacel din piele.

Jacheta de piele in tinuta de birou

Jacheta neagra de piele; Camasa alba; Blugi skinny; Pantofi office

Citește și:

Cel mai important atunci cand gandesti tinuta de birou este sa stii unde trebuie sa te opresti. Chiar daca ai sefi si colegi de gasca si lucrezi undeva unde nu este impus un stil vestimentar anume, ar trebui sa pastrezi blugii cu aspect deteriorat pentru iesirile in oras, al fel si bluzele foarte decoltate.

La camasa nu lasa 3-4 nasturi descheiati, iar pantofii pe care ii asortezi tinutei, indiferent cat de bine te tii pe tocuri, nu ar trebui sa aiba tocuri mai mari de 5-8 cm.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Kseniia Perminova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.