Setari Cookie-uri

Jachetele din denim cu broderii florale - un trend de neratat

Jacheta din denim este o piesa nemuritoare. Broderiile sunt inca de anul trecut in tendinte. Asta inseamna ca jacheta din denim cu broderii florale este un must have!

Am prezentat in repetate randuri articole vestimentare, accesorii si incaltaminte cu broderie, insa astazi simt nevoia sa mai dedic un material jachetelor din denim cu broderii florale.

Pentru ca este primavara si avem nevoie in permanenta de o gecuta care sa ne incalzeasca, in special dimineata si seara, si mai este si sezonul florilor, iar imprimeurile florale nu ar trebui sa lipseasca din vestimentatia noastra.

Celebrele jachete de blugi se gasesc la orice pas, in timp ce magazinele online vin cu modele cu broderii in fata carora nu poti ramane indiferenta. Am selectat doar trei dintre ele si am incercat sa le introduc in outfit-uri pentru toate zilele.

Jacheta din denim bleu

O jacheta din denim care la prima vedere aduce a modelul clasic. Si chiar este, insa aplicatiile si broderiile florale o duc in zona moderna si o transforma intr-o piesa in mare voga la ora actuala.

Citește și:

Poart-o cu blugi negri cu aspect deteriorat si tricou alb, iar in picioare opteaza pentru pantofi sport sau ghetute scurte.

Jacheta din denim cu broderie florala

Studiaza oferta de jachete din denim

Jacheta din denim albastra

Nu o sa iti vina sa crezi cat de frumos se combina aceasta jacheta cu broderie florala cu o rochie in clos neagra sau din dantela alba.

Nu as merge totusi cu pantofi cu toc, ci mai degraba as asorta-o cu pantofi oxford sau sport... cu talpa joasa sa fie.

Jachete din denim cu broderii

Gaseste jacheta din denim care-ti place

Jacheta din denim cambrata

Imi plac hainele care iau forma taliei, motiv pentru care jacheta cambrata este printre preferatele mele. As purta-o cu blugi crop skinny, pantofi stiletto si... un body indraznet.

Tu poart-o cand mergi la locul de munca, cand iesi in oras cu fetele sau te intalnesti cu barbatul din cauza caruia ai fluturasi in stomac.

Jachete cu broderii

Alege din multimea de modele

Citește și:

Imi plac jachetele din denim pentru ca sunt usor de introdus atat intr-un outfit lejer, cat si intr-unul casual-elegant.

Le purtam cu adidasi si tenisi, cu sandale si pantofi, bocanci si botine. Tot ce conteaza este sa iti creezi outfit-ul care sa-ti dea incredere si sa te-ajute sa te simti bine in pielea ta.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/andersphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.