Setari Cookie-uri

Sandale cu toc si aplicatii de ocazie: cea mai sexy de la petrecere

Sandalele elegante cu toc pentru primavara-vara 2017 sunt oricum numai banale nu! Sandalele de ocazie cu aplicatii iti vor transforma tinuta! Fie ca alegi o rochie neagra, precum little black dress, fie ca alegi o rochie cu paiete, sandalele cu toc de seara iti fac silueta mai frumoasa

O data cu primavara renaste in noi si pofta de viata! Pofta de petrecere! De-acum, incep nuntile, botezurile, cununiile! Ce moment mai potrivit sa alegem sandalele de purtat in primavara-vara 2017? Si mai ales, ce moment sa alegem sandalele elegante de ocazie?

Se poarta multe modele de sandale in primavara-vara 2017! Insa pentru tinutele de ocazie si eveniment, cele mai potrivite mi se par sandalele cu toc si aplicatii! Pana la urma, daca nu esti tocmai inspirata in ceea ce priveste rochia, poti alege un model de rochie neagra sau dintr-o culoare, uni. Atata timp cat alegi o pereche de sandale cu toc si aplicatii de ocazie, outfit-ul de seara e salvat! Ba mai mult, un model de sandale elegante cu toc poate deveni focusul tinutei tale! Si oricum lumea se uita la picioare, cand dansezi, sau pasesti intr-o incapere!

Sandale cu pietre si cristale aplicate

Primavara-vara 2017 este sezonul stralucirii: glitter la ochi si pe buze. Paiete pe rochii. Dar mai ales pietre si cristale aplicate pe incaltaminte. Sandalele cu toc si pietre sau cristale aplicate sunt perfecte pentru o nunta, un botez sau o petrecere aniversara.

Citește și:

Incaltamintea cu aplicatii sau accesorii pretioase din acest sezon poate fi catalogata drept incaltaminte-bijuterie! Adevarate brose au fost aplicate pe incaltamintea din colectia Dolce & Gabbana.

Si tot la Dolce & Gabbana am vazut modele de sandale cu pietre aplicate pe toc sau pe intreaga suprafata! Am vazut sandale cu bareta fina si toc inalt, cu cristale ctralucitoare la Monique Lhuillier. Si la Altuzarra sau Peter Pilotto am vazut sandale cu toc si aplicatii de ocazie. Iar la Dsquared2 am vazut o imbinare senzationala si sexy de bijuterie, toc inalt cui si snur din panglica satinata.

Sandale cu toc cu pietre si cristale

Sandale negre cu aplicatii glamour Sandale cu platforma si perle aplicate Sandale cu toc si cristale aplicate

Sandale cu toc si franjuri

Sandalele cu toc si franjuri sunt o alta varianta potrivita pentru tinutele elegante sau de petrecere! Cand vine vorba de franjuri, poti alege sandale-botina cu franjuri tip cowboy sau sandalele cu toc inalt si bareta fina pe glezna, decorate cu pana sau pene de strut atat de lungi si dese incat lasa impresia de franjuri.

Citește și:

Desigur, daca esti o fire romantica si evenimentul este ziua – cununie civila sau botez – poti opta pentru un model de sandale Boho, cu franjuri din material textil.

Pene de strut ce lasa impresia de franjuri am vazut in colectia Prada, pe sandale cu toc mediu, kitten. La Marco de Vicenzo am vazut sandale cu platforma inalta tip saboti, cu franjuri din material textil, amintindu-mi de rochiile Flapper ale anilor ’20. La Alexander Wang am vazut incaltaminte cu franjuri pentru primavara-vara 2017.

Sandale dama cu franjuri

Sandale roz cu franjuri Sandale nude cu franjuri Sandale cu pene

Sandale cu toc si aplicatii florale

Cand vine vorba de incaltaminte de dama eleganta, sa nu uitam nici de sandalele cu toc si aplicatii florale! Ele sunt vedete ale acestei veri!

Poti alege aplicatii mai jucause, decupate din piele sau poti alege accesorii cu dantela, voal, pietre, ce creeaza impresia unor flori opulente, bogate, pentru tinuta de seara.

Citește și:

Sandale cu toc si aplicatii florale pentru evenimentele de zi am vazut in colectiile Michael Kors sau Prada. Modele de sandale cu toc si aplicatii de ocazie tip floare (cu insertii de voal, tulle, dantela, pietre, cristale) am vazut la Dolce & Gabbana si Lanvin.

Sandale cu aplicatii florale

Sandale negre cu toc gros si aplicatii florale Sandale-botina cu aplicatii florale Sandale negre cu toc

Sandale cu toc inalt si catarame aurii

Cataramele mari sunt foarte des intalnite in colectiile de primavara-vara 2017. Ia-ti un model de sandale cu toc si aplicatie tip catarama, pentru tinuta ta de ocazie si vei atrage cu siguranta atentia.

Se poarta mai ales tonurile aurii si bineinteles, pietrele ce decoreaza cataramele. Colectia italienilor de la Dolce & Gabbana este cea mai relevanta ca inspiratie, cand vine vorba de catarame metalice cu adevarate broderii si bijuterii aplicate.

Citește și:

Sandale cu catarame aurii

Sandale tip saboti Sandale pumps nude cu aspect lacuit Sandale metalizate cu catarama aurie mare

As spune ca sandalele cu toc si aplicatii de ocazie din acest sezon au fost create cu un singur scop: sa devina centrul de interes al tinutei de seara.

Te-as sfatui sa alegi in completarea incaltamintei de seara cu aplicatii si decoratiuni, o geanta-plic sau clutch la fel de interesanta si doar o bijuterie sau un accesoriu-statement. Asta in cazul in care rochia este uni!

Sursa foto front pageOlichel/Pixabay

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.