Setari Cookie-uri

Sandale cu sosete: iata ce combinatii sa faci in acest sezon!

Ai spune ca acest gen de combinatie – sandale cu sosete – este ciudata sau de prost-gust! Daca spui asta, moda pentru primavara-vara, dar si pentru toamna aceasta, se va supara pe tine. Si iti va spune ca n-ai simtul umorului si nici imaginatie!

Ei bine, menirea mea, astazi, este sa-ti demonstrez cat de cool arata sandalele cu sosete. Sau cu ciorapi ori dresuri. Si asta pentru ca aceasta combinatie chic este una dintre vedetele sezonului. Si atentie – ramane in trend si incepand cu toamna-iarna ce va sa vina.

Ei bine, da! Se poarta sandalele cu sosete! Se poarta sandalele cu toc cu sosete. Inalt sa fie. Nu conteaza ca e vorba de sandale cu toc gros. Nu conteaza ca vorbim despre sandale cu tocul subtire. Nu conteaza ca ne referim la sandalele cu platforma. Orice calapod inalt de sandale intra in discutie!

șosete scurte transparente cu model și dantelate de purtat la sandale sau cu pantofi decupați eleganți

Descoperă alte modele

Joaca-te! Este sezonul imaginatiei! Si a sex-appeal-ului in sosete! A senzualitatii cu tocuri inalte. A contrastelor. Este sezonul in care mintea e pusa la lucru cand porti jeansi cu ciorapi tip plasa. E sezonul in care moda are chef de joaca!

Sursa foto front page – Teksomolika/Freepik, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.