Setari Cookie-uri

Fustele Cargo: imbina confortul si eleganta

Fustele nu sunt intotdeauna variante comode, dar le alegem pentru ca sunt sexy si feminine. Insa in primavara-vara 2017 avem la dispozitie una dintre piesele-cheie ale sezonului. O fusta confortabila si sexy in acelasi timp!

Fusta Cargo sau fusta cu buzunare imbina perfect confortul si eleganta. Vezi ce modele de fuste Cargo midi se poarta si cum sa porti fustele lungi cu buzunare in acest sezon, cu sfaturi de styling! Iata cu ce incaltaminte si bluze sa porti fusta Cargo a verii!

Cele mai cool modele de fuste Cargo midi

Fustele midi sunt la mare cautare in primavara-vara! Sunt feminine, au o alura retro si avantajeaza femeile de orice silueta si varsta.

Iar fustele Cargo de lungime midi sunt must-have al verii 2017! Trendul Cargo este puternic reprezentat de multe fuste, rochii cu buzunare si pantaloni Cargo in acest sezon, facand parte din tendinta utilitarista.

Cu siguranta pantalonii si fustele Cargo sunt confortabile si perfecte in combinatii lejere, cu bluze si pantofi sport. Dar nu despre asta e vorba!

Fustele midi cu buzunare se poarta cu sandale cu toc inalt si gros. Se poarta cu platforme ce amintesc de saboti. Se poarta cu papuci cu aspect metalic. Se poarta cu pantofi stiletto la birou, de ce nu?

Citește și:

Extra pont: fustele cargo midi vor ramane in trend si in toamna-iarna 2017-2018, deci poti investi in mai multe modele. Poarta fusta de blugi cu buzunare alaturi de camasa din bumbac clean-cut. Poarta fusta sport cu buzunare cu bustiere sexy si platforme inalte.

Cele mai cool modele de fuste Cargo midi

Cele mai cool fuste midi cu buzunare

Fustele Cargo maxi sunt in trend

Este poate un mix ciudat. Insa pe cat e de ciudat pe atat este de atragator. Fusta este o piesa vestimentara eminamente feminina. Fusta lunga este in general potrivita la tinute elegante. Atunci cand mai adaugi si buzunarele, situatia se complica?

Ei bine, nu si in vara aceasta! In primavara-vara 2017 designerii si casele de moda au propus multe modele de fuste lungi cu buzunare. Si de cele mai multe ori in tinute feminine!

Fusta Cargo maxi poate fi purtata si intr-o tinuta casual, ladylike dar si la birou, alaturi de haine office. Si, cu siguranta poate fi purtata si intr-o tinuta eleganta de seara! Totul sta in asortare.

Citește și:

Asorteaza fusta Cargo lunga cu camasa office si pantofi cu toc la job. Poarta fusta lunga cu buzunare impreuna cu bluze satinate, cu volanase si sandale cu toc kitten seara.

Iar in tinute casual, combina fusta maxi cu buzunare cu tricouri, bluze Polo, camasi si in materie de incaltaminte, orice, de la pantofi si sandale cu toc la tenisi sau sandale cu multe curele, stil romane.

Fustele Cargo maxi sunt in trend

Fuste Cargo maxi care se potrivesc in orice tinuta

Daca esti genul de femeie care imbina ultilul cu placutul, daca iti plac piesele vestimentare ce tin mai mult de un sezon, daca alegi stilul confortabil imbinat cu eleganta si feminitatea, sigur nu vei rata fustele Cargo in acest sezon! Important e sa te joci in asortarea lor, cat mai surprinzator. Intocmai contrastul dintre ce reprezinta si asortare atrage atentia!

Sursa foto front page – Stock-world-on/Freepik

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.