Setari Cookie-uri

Cum porti tinuta ton in ton in vara aceasta

Tinutele in degrade, tinutele negre sau albe din cap pana in picioare, outfit-urile nude, neutre, toate se poarta in vara aceasta. Invata cum sa porti tinuta ton in ton vara aceasta cu cele mai chic tinute casual, office sau de petrecere.

Tinuta All White, cu haine, incaltaminte si accesorii albe. La polul opus, tinuta All Black cu imbracaminte si pantofi negri. Tinutele colorate ton in ton, tip color-block. Outfit-urile neutre, cu nuante nude. Toate se poarta in vara aceasta. Iata cum!

Tinuta ton in ton All Black este versatila

Tinuta ton in ton All Black nu doar ca este la moda. Dar este o varianta clasica si versatila, potrivindu-se indiferent de momentul zilei sau de eveniment. In plus, hainele negre subtiaza silueta!

Am ales o salopeta neagra cu fusta-pantaloni sau croiala culottes tocmai pentru ca avantajeaza orice tipologie si pentru ca se potriveste si la tinuta office dar si la combinatii casual, tinute sport sau chiar de ocazie.

Completeaza overall-ul negru cu o vesta tip blazer androgin, care va adauga un plus de eleganta tinutei. Si alege o geanta de mana neagra, ideala si la birou dar si la o petrecere!

Citește și:

Tinuta ton in ton – All Black

Mai multe variante de haine negre

Culori tari din cap pana in picioare in tinute casual

Se poarta color-block in tinutele verii! Si mai ales, se poarta degradeurile de culoare sau tinutele ton in ton in nuante tari. Oranj, rosu, galben, albastru – toate culorile acide sunt la moda in vara asta!

Albastrul-cobalt este unul dintre tonurile chic ale verii. Iar tinuta ta casual colorata poate fi feminina cu o rochie tip halat. In completarea rochiei midi parte peste parte, alege sandale cu platforma si imprimeu. “Domoleste” outfitul ton in ton cu o geanta intr-un albastru neutru, bleu.

Culori tari din cap pana in picioare

Alege piese in nuante de bleu

Tinuta All White se potriveste la petreceri

Stilul All White este unul rafinat, sexy, curat, elegant. Si in plus, tinuta alba din cap pana in picioare este in trendurile verii acesteia.

Asa ca alege o tinuta ton in ton in vara aceasta. O tinuta All White, cu pantaloni eleganti, la dunga. In completarea lor, poarta o bluza alba tip tunica. Manecile clopot evazate si spatele gol fac din acest top elegant varianta perfecta de seara.

Citește și:

Sandalele cu toc argintii adauga un plus de rafinament dar si un twist potrivit tonurilor de alb. Alege un model de sandale cu barete fine, nuanta metalica fiind un accent de textura de care tinuta alba are nevoie.

Tinuta All White

Tinuta All White e la moda

Tinuta cu nuante nude este feminina si rafinata

Multe vedete au purtat tinuta ton in ton nude pe Covorul Rosu. Si asta pentru ca outfit-ul neutru este elegant si plin de rafinament.

Pentru acest outfit nude, m-am jucat putin cu nuantele si texturile si contrastul mat/lucios. Fusta midi plisata intr-o nuanta crem, cu aspect lucios, satinat este must-have al verii 2017. Asa ca are nevoie de o bluza dintr-un material mat pentru a iesi in evidenta. Alege un ton nude mai inchis. Iar in completarea tinutei ton in ton neutra, alege sandale cu doc decorativ.

Iata cum porti tinuta ton in ton nude in vara aceasta: joaca-te cu texturile si cu accentele. Fusta cu aspect lucios, sandalele din piele intoarsa iar tocul gros, cu aplicatii de margele in nuante pamantii, fac din tinuta nude o alegere chic, departe de a fi monotona!

Citește și:

Tinuta cu nuante nude arata perfect la petreceri

Mai multe piese pentru tinuta ton in ton nude

Eu una nu m-am decis ce tinuta ton in ton voi purta in vara aceasta! Si la cum ma stiu, voi alege sa le port pe toate. Si asta pentru ca un outfit de acest gen nu doar ca este usor de asortat, dar este extrem de elegant!

Sursa foto front page – Eduard Militaru/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.