Setari Cookie-uri

Costumul cu pantaloni: cum il porti in acest sezon

Costumul cu pantaloni in tinutele pentru femei: cu siguranta cea mai sexy varianta de purtat la birou, casual, sport, ba chiar si la ocazii speciale si petreceri pretioase. Descopera cum sa porti costumul cu sacou si pantaloni in vara aceasta, in functie de stilul tau.

E ceva mai sexy decat costumul cu pantaloni? Sigur, deux-piece-ul cu fusta si taior este feminin, senzual, delicat. Insa costumul cu sacou ori blazer si pantaloni, eminamente androgin purtat feminin de catre o femeie devine ceva extrem de provocator.

Cel putin asa mi se pare mie! Mi se pare ca nu exista ceva mai atragator decat un costum cu pantaloni pentru femei.

Tocmai contrastul acesta intre masculin si feminin m-a cucerit. Si sigur te va cuceri si pe tine, daca urmaresti randurile de mai jos, sa vezi cum porti in acest sezon costumul cu pantaloni de dama.

Costumul cu pantaloni: cum il porti la birou in tinuta office

Aceasta e tinuta office ideala. Transmite ca esti “woman in charge”. Esti sefa. Ai prestanta. Ai atitudine. Ce sa mai! Esti pe acelasi picior cu domnii! In plus, sacoul alaturi de pantaloni la dunga alaturi de pantofi cu toc, uh-la-laaa!

Citește și:

Da, neaparat sa contracarezi efectul barbatesc al deux-piece-ului cu pantaloni! Poarta-l la birou cu stiletto sau pumps cu tocuri, cu bijuterii fine si o geanta-plic mare.

Costumul cu pantaloni - cum il porti la birou in tinuta office

Alege un costum office cu pantaloni


Costumul cu pantaloni - cum il porti la petreceri

Il porti cu multa atitudine. Costumul cu pantaloni este perfect pentru o tinuta sexy de seara. Alege sa-l combini in vara aceasta cu sandale cu toc inalt si subtire si un clutch bijuterie, cand vine vorba de accesorii de seara.

Poti oricand alege pantaloni Palazzo, acel model de pantaloni largi, eleganti, croiti evazat. Si daca alegi un sacou ton in ton poti crea impresia de set. Extra pont: Sacoul texturat da un plus de stil.

Cand vine vorba de bijuterii, combina costumul cu pantaloni cu cercei candelabru cu pietre masive sau un colier cu pandantiv ce incadreaza decolteul. Daca strecori si ceva dantela in zona decolteului si mai bine! Neaparat poarta-ti parul prins, intr-un coc ravasit sau un ponytail.

Citește și:

Costumul cu pantaloni - cum il porti la petreceri

Alege un sacou texturat pentru party


Costumul cu pantaloni cum il porti casual si sport

Da, costumul cu pantaloni este perfect de purtat si in tinute casual si chiar sport. Poarta sacoul cu pantalonii impreuna cu tenisi sau pantofi sport sau cu mocasini cu franjuri ori ciucuri. Si daca esti de-a dreptul curajoasa, poarta-l cu papuci cu aplicatii chic!

Adauga accente de culoare sau de textura si tinuta ta de inspiratie androgina devine mai cool. O camasa cu imprimeu floral e ideala pentru tinuta casual, iar o camasa cu buline sau chiar un T-shirt ton in ton cu costumul cu pantaloni se potriveste la outfit-ul sport.

Daca esti curajoasa alege un costum cu blazer si culottes sau fusta-pantaloni, pentru tinuta casual.

Costumul cu pantaloni culottes cum il porti casual si sport

Poarta costumul cu pantaloni casual sau sport


Fie ca alegi sa il porti la birou, fie ca optezi pentru pantofi sport sau mocasini ori sandale cu barete subtiri, costumul cu pantaloni este o varianta sexy in vara asta!

Citește și:

Sursa foto front page – Matthew Kane/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.