Setari Cookie-uri

Cum porti salopetele de blugi: jeans din cap pana in picioare

Salopetele de blugi sunt printre piesele must-have pentru vara 2017. Si de ce n-ar fi? Sunt confortabile si atat de versatile! Unde mai pui ca poti obtine un look sexy de vara daca stii cum porti salopetele de blugi. Citeste cum poarta vedetele tale preferate jeans din cap pana in picioare!

Primavara-vara 2017 a avut ca liniile principale croielile confortabile, lejere, in care sa te simti bine. Si daca nici overall-ul din denim nu e functional si confortabil…

Tocmai pentru ca nu ai voie sa treaca vara fara a-ti cumpara acest articol, azi iti arat cateva exemple de cum sa porti salopete de blugi in tinutele tale casual si sport. Le poarta si cele mai sexy vedete, atat iti mai spun!

Cum porti salopeta de blugi casual: inspira-te de la Vanessa Hudgens

Actrita cunoscuta pentru stilul ei Boho poarta salopeta lunga de blugi cu un tricou basic alb, o pereche de sandale cu platforma inalta, ochelari de soare Aviator si o geanta maxi.

Este tinuta casual perfecta – confortabila dar chic in acelsi timp. Si daca vrei sa inlocuiesti tocurile, o poti purta la fel de bine cu pantofi-sport albi.

☕️ coffee run ☕️

Citește și:

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Poarta jeans din cap pana in picioare si in tinute elegante ca Miranda Kerr

Daca nu te gandeai vreodata ca salopeta din blugi poate deveni piesa centrala a tinutei tale de seara, outfit-ul purtat de Miranda Kerr sigur te va convinge!

Cum porti salopeta de blugi la un party? Cu o pereche de botine cu toc gros sau cu o pereche de pantofi cu toc inalt si subtire. Important este sa alegi un model cu imprimeu sau dintr-o textura ce iese in evidenta.

Adauga si o pereche de cercei mari, sau o geanta plic bijuterie si ready to party!

The Cut It Out Jumpsuit from my #mirandaXmother collection is now available! See link in bio 😘

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Alessandra Ambrosio poarta overall-ul de blugi cu accesorii sport

Modelul de la Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio poarta jumpsuit de blugi scurta. Adica varianta perfecta pentru zilele caniculare sau pentru concediul de vara.

Citește și:

Alege accesorii sport chic pentru acest outfit! O pereche de pantofi sport, ochelarii de soare si cateva bratari purtate pe o mana.

Boston state of mind ... #goodtimes #seeyoulater

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Cum porti salopetele din denim in vara aceasta

Raspunsul? Oricum, numai poarta-le! Vara aceasta este sezonul salopetelor din denim. Salopete clasice de blugi, salopete scurte cu hot pants, salopete de blugi inspirate de uniformele muncitoresti (cele mai cool, daca ma intrebi pe mine).

Ai de unde alege! Si in ceea ce priveste accesorizarea, lasa-ti imaginatia sa zboare! De la stilul sport, pana la bijuterii pretioase, de la imprimeuri, pana la pantofi cu toc. De la sandale fara toc la platforme sau tenisi.

Ce salopete din denim se poarta in vara aceasta

Urmareste mai multe modele de salopete din blugi care se poarta vara aceasta!

Citește și:

Sfatul meu cand alegi o salopeta de blugi ar fi sa accesorizezi cel putin o piesa ce iese in evidenta. Poate o culoare tare sau poate un imprimeu. Si neaparat, alege-ti un stil care sa defineasca tinuta. Un stil western, cu denim si franjuri, un stil Boho cu jeans si imprimeu floral sau pene, un stil pretios cu stiletto metalizati si o bijuterie-statement.

Sursa foto front page – Camila Cordeiro/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.