Setari Cookie-uri

Rochia neagra: 3 posibilitati de purtare

Simte-te libera sa alegi rochia neagra in orice moment al zilei!

"Sa ai o rochie neagra in dulap este un must have"! Auzeam (si inca aud) asta des pana ce m-am convins singura ca nu este doar o vorba aruncata in vant.

Rochia neagra face parte din categoria pieselor vestimentare nemuritoare.

Mai mult, de curand am auzit un sfat care mi s-a parut cel mai bun sfat in materie de moda: "Atunci cand nu stii cum sa te imbraci, imbraca-te in negru!". Sfat pe care cel mai probabil l-ai urmat si tu fara sa iti dai seama la momentul respectiv ca negrul a fost cel care te-a scos din impas.

Asadar, rochia neagra este cea pe care o poti imbraca in orice moment al zilei, indiferent de ocazie si de stilul tau vestimentar. Iata cum:

Rochie neagra office

Desi am fost sfatuita sa optez pentru culori deschise atunci cand merg la un interviu, cu o rochie neagra nu o sa dai niciodata gres in fata viitorilori sefi.

Citește și:

Afara este deja vara si temperaturile au inceput sa urce considerabil in termometre, asa ca am ales o rochie neagra midi, bodycon, cu manecile lungi, dar despicate de sus pana jos.

Fiind vorba de un outfit office, se poarta cu pantofi stiletto sau sandale cu toc.

Rochii negre office

Vezi mai multe modele de rochii negre office

Rochie neagra de ocazie

Imi plac rochiile de seara, dar sa fie cat mai simple. De la un timp am facut o pasiune pentru rochiile din satin, motiv pentru care rochia mea ideala pentru un eveniment este din satin negru, midi si in clos, cu umerii goi.

Mai pe scurt, modelul din imagine este pe placul inimii mele. Nu mi-as pune altceva in picioare in afara de o pereche eleganta de sandale cu toc subtire.

Rochii negre de ocazie

Alege-ti preferata in materie de rochii negre de ocazie

Rochie neagra casual

Chiar daca afara sunt peste 30 de grade, nu ma deranjeaza sa port negru. Stiu ca atrage caldura, insa altfel stau lucrurile cand este vorba de o rochie neagra scurta.

Citește și:

Modelul din imagine este un model versatil. Asa cum ne este prezentat, rochia poate fi purtata cu sandale cu toc, doar ca eu m-am imaginat imbracata in ea si cu o pereche de tenisi in picioare - un outfit casual la care as apela cand merg la birou, dar si cand sunt invitata in oras de barbatul visurilor mele.

Rochii negre de vara

Gaseste modelul de rochie neagra casual care ti se potriveste


Ciudat sau nu, reusesc sa ma incarc cu energie pozitiva ori de cate ori ma imbrac in negru.

Astazi, spre exemplu, pentru ca nu stiam cu ce sa ma imbrac, am scos repede din sifonier bluza mea preferata la ora actuala: un tricou negru cu imprimeu alb. Si ma simt atat de bine in pielea mea incat nici parul nu am simtit nevoia sa mi-l indrept, ci pur si simplu sa il prind intr-un coc.

Sursa Foto Front page: Shutterstoc/Irina Staykova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.