Setari Cookie-uri

Pijamale lejere de vara: modele simpatice si comode

Imi plac mult pijamalele chiar daca mi se intampla sa adorm adesea in tricoul lui. Si pentru ca-mi plac, am acasa seturi cat sa-mi imbrac cel putin sapte prietene la o petrecere in pijamale.

Special pentru luna decembrie am doua seturi cu imprimeuri de sarbatoare, pentru primavara si toamna pastrez pijamalele din satin si camasile de noapte, iar vara, cand caldura devine insuportabila, le aleg pe cele mai comode, adica pe cele alcatuite din maiou si pantaloni scurti.

Chiar daca este vorba de o simpla pijama, pentru mine inseamna mult. Hainele in care dorm imi influenteaza starea de spirit, asa ca aleg haine colorate ca sa adorm cu zambetul pe buze si sa ma trezesc optimista.

Pijamale de vara

Pijama roz cu alb Pijama Simpsons Pijama satinata

Haine din materiale matasoase, fine si pufoase ma ajuta sa am un somn dulce, in timp pe cele cu imprimeuri haioase si personaje le pastrez pentru serile in care vreau sa-mi aduc aminte de inocenta copilariei.

Poate ca in anii petrecuti in casa parintilor nu am acordat intotdeauna atentia cuvenita pijamalelor, insa de cand locuiesc impreuna cu iubitul meu, sunt foarte atenta la ce port in orele de relaxare.

Citește și:

Asa m-am indragostit de pijamalele din satin, care mi se par elegante si cele mai sexy.


Pijama de vara cu imprimeu

O pijamaluta dragalasa pentru diminetile de weekend cand te trezesti langa iubitul tau.

Ii zambesti, il saruti si te grabesti sa faci cafeaua pe care o beti impreuna pe balcon in timp ce va faceti planuri de vacanta.

Materialul fin din care este confectionata, rozul pal si imprimeul discret transforma aceasta pijama intr-o piesa eleganta si extrem de comoda.

Pijamale de vara

Alege modelul preferat de pijama


Sunt trei criterii dupa care iti alegi pijamalele ideale de vara:

  • bluza sa fie cu bretele subtiri, iar pantalonii sa fie scurti
  • materialul sa fie vaporos si racoros
  • sa fie viu colorate pentru un plus de optimism

Atentie! Designerii recomanda ca si outfit pentru evenimente costumele tip pijama. Selena Gomez este una dintre celebritatile care au fost surprinse de paparazzi intr-o "pijama barbateasca" albastra pe care a combinat-o cu o pereche de sandale rosii.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By HconQ

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.