Setari Cookie-uri

Haine cu transparente - cel mai versatil trend de vara

Fa din vara 2017 cea mai indrazneata vara a ta! Pentru ca vara asta s-a dat unda verde la haine transparente, accesorii masive, tatuaje, culori puternice si incaltaminte cu platforma inalta.

Imi place ca moda se schimba si imi place cand moda anilor ’80 si ’90 revine. Pentru acelea dintre noi care la vremea respectiva nu au avut posibilitatea sa poarte hainele adecvate trendului, acum este sansa.

Este sansa noastra sa fim asa cum doar in cele mai indraznete visuri am fost. Si nu conteaza varsta, la fel cum nu conteaza kilogramele. Important este cum ne simtim in interior, iar daca stam bine la capitolul asta, inseamna ca putem avea lumea la picioare.

Cel mai versatil trend de vara este si cel mai indraznet stil. Sa porti haine cu transparente inseamna ca nu-ti pasa de ce ar putea spune lumea si ca atunci cand mergi pe strada nu esti atenta la privirile atintite asupra ta.

Eu mai am putin de lucru atat la interior, cat si la exterior, dar tot m-am entuziasmat sa aleg cateva piese vestimentare cu transparente potrivite pentru vara asta.

Citește și:

Bluza transparenta cu maneci lungi

Daca ai un abdomen de toata lauda, ar fi si pacat sa nu porti o bluza transparenta cu imprimeu brodat.

Poart-o asa cum ti-o arata modelul din imagine: cu pantaloni scurti albi si cu talie inalta si cu sandale cu toc.

Incearca si combinatia cu fusta alba in clos si tenisi. O sa iti placa!

Bluze de vara: bluza din tulle cu broderie

Vezi oferta de haine transparente

Rochie transparenta eleganta

De ce sa nu porti o rochie usor transparenta la nunta la care ai fost invitata vara asta?!

Atata timp cat temperaturile sezonului o cer si stii sa o accesorizezi incat sa obtii un outfit cu care sa te identifici, nu ai de ce sa te abtii.

Colierul masiv si sandalele cu toc sunt tot ce ai nevoie ca sa fii posesoarea unui look de diva.

Rochii din tulle

Alege modelul preferat de rochie cu transparente

Rochie transparenta de club

Nu pot sa te conving sa porti modelul de rochie din imaginea alaturata, dar tu stii deja daca este sau nu stilul tau. Rochia se poate purta cu un furou pe dedesubt sau rochia-furou, la moda acum.

Citește și:

Daca nu esti o fashionista indrazneata ca sa porti rochia din tulle transparent la evenimentele la care esti invitata, poart-o la un party organizat la pisicina sau macar fa cateva poze pentru album. Merita!

Rochii trnasparente

Cauta rochia care ti se potriveste

Rochie transparenta de vara

Daca ma intrebi pe mine, vara si marea inseamna transparenta. Inseamna costume de baie si haine confectionate din materiale transprente in culori pale.

Rochiile de vara, daca nu sunt cu imprimeuri multicolore, ar trebui sa fie din material semi-transparent si sa acopere doar partile intime. Si nimeni sa nu faca ochii mari atunci cand vede o femeie imbraca astfel.

Rochii de vara

Mai multe modele de rochii transparente

Fusta-pantalon transparenta

Spuneam in materialele trecute ca a revenit moda fustelor-pantaloni, asa ca am gasit una ideala si pentru zilele caniculare.

Citește și:

Da, poti sa o imbraci cand iesi in oras, cu tenisi, sandale sau platforme, pentru ca pantalonii cu talie inalta sunt pantaloni pe care multe dintre noi ii poarta in zilele obisnuite chiar daca nu sunt prevazuti cu fusta transparenta.

Fusta pantalon

Alege din oferta de haine cu transparente


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Look Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.