Setari Cookie-uri

Fustele pantaloni: mix perfect intre confort si feminitate

Trebuie sa recunosc ca nu am mai auzit si nu am mai vazut o fusta-pantalon de foooarte mult timp. Dar sunt absolut convinsa ca in toate colturile lumii sunt doamne si domnisoare care se bucura zi de zi de confortul, eleganta si feminitatea pe care o astfel de piesa vestimentara ti-o ofera.

Fusta-pantalon este cea la care apelezi cand vrei sa te simti bine in pielea ta, cand vrei sa fii sigura ca outfit-ul ales se potriveste evenimentului la care ai fost invitata.

Fusta-pantalon este versatila si este mixul perfect intre confort si feminitate. Avem variante din denim, pe care le asortam cu tricou si pantofi sport, satin, bumbac, dantela si material vaporos; avem varianta scurta, trei sferturi si lunga, atat pentru evenimente de seara, cat si pentru zilele cu program de munca.

Pentru mine, fusta-pantalon este ce am nevoie pentru a-mi invinge teama de a arata prea mult din intimitatea mea trecatorilor.

M-am bucurat sa vad ca magazinele online dispun de numeroase modele de fuste-pantaloni. Am ales cate un model din stiluri diferite, pentru ocazii diferite.

Fusta-pantalon satinata

Fusta-pantalon este o alegere inspirata atunci cand mergi la un eveniment unde se impune tinuta eleganta. Insa nu orice model de fusta-pantalon, ci unul din satin, din dantela sau din material fin.

Citește și:

Mai mult, fusta-pantalon satinata (cea din imagine) vine perfect intr-un ansamblu office daca o combini cu o camasa alba.

Pentru un plus de eleganta, poart-o cu pantofi stiletto.

Fusta pantalon satinata

Vezi mai multe modele de fuste-pantaloni

Fusta-pantalon asimetrica

Fusta-pantalon asimetrica, confectionata din poliester, este ideala pentru noptile de vara sau pentru diminetile capricioase ale acesteia.

Este un model pe care il porti atat la ocazii, cat si in zilele obisnuite, atunci cand vrei sa te simti speciala.

Se combina cu platforme atunci cand iesi in oras cu prietenele si cu sandale cu talpa joasa cand mergi la un concert in aer liber.

Fusta pantalon asimetrica

Gaseste modelul de fusta-pantaloni potrivit

Fusta-pantalon cu pliuri

Pentru ca am ramas cu teama ca vantul sau un om pus pe glume proaste ar putea sa-mi ridice fusta, am evitat pe cat am putut sa port rochii sau fuste scurte.

Citește și:

Nu am apelat la fusta-pantalon ca sa scap de aceasta problema, insa acum ca mi-am reamintit de ea, este foarte probabil sa imi achizitionez una.

Pentru vara super calduroasa care se anunta anul acesta, fusta-pantalon din imagine este pur si simplu perfecta.

Fusta pantalon scurta

Urmareste oferta de fuste-pantaloni

Fusta-pantalon de dantela

Imi place atat de mult fusta-pantalon de dantela... Ma duce cu gandul la intalniri romantice si sedinte foto pe strazile Parisului sau ale Italiei.

Fusta pantalon de dantela este o piesa vestimentara eleganta, dar care vine si in completarea unui outfit hippie/boho.

Se poarta atat cu pantofi stiletto si sandale cu toc, cat si cu pantofi, sandale sau espadrile cu talpa joasa.

Fusta pantalon de dantela

Alege fusta-pantaloni care se potriveste stilului tau


Sursa Foto Front Page: shutterstock/indira's work

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.