Setari Cookie-uri

Camasile cu imprimeu – ce modele porti in tinuta de vara

Camasile cu imprimeu sunt noutatea acestei veri. Sunt pata de culoarea alaturi de costumul office, de tinuta eleganta sau in combinatie casual cu blugi. Si tocmai de aceea am cautat cele mai chic modele de bluze cu print ale acestui sezon!

Intotdeauna mi-a placut sa am o garderoba bazata pe tonuri neutre si croieli clasice. Si asta pentru ca o tinuta basic imi da multa libertate in accesorizare si in adaugarea unor accente, a unor pete de culoare.

Nu mai e nevoie sa spun ca in vara aceasta, camasile cu imprimeu sunt favoritele mele tocmai pentru ca se potrivesc cu succes la orice tinuta, adaugand un plus de eleganta, de chic. Asa ca, te invit sa vezi cele mai cool modele de camasi cu print ale verii, in randurile de mai jos.

Camasile cu imprimeu floral sunt must-have

Motivele florale sunt printre cele mai purtate in vara asta. Flori mari. Flori stilizate. Flori mici. Aglomerari de flori si frunze, in motive vegetale luxuriante. Jungle print.

Nuante tari si tonuri neutre – nu conteaza ce alegi cand vine vorba de camasi cu imprimeu floral. Ideea e sa le porti!

Poarta camasile cu imprimeu floral alaturi de jeansi cu broderie. Poarta-le alaturi de costume office, neutre, si asorteaza-le la pantaloni scurti, fuste-pantaloni sau hot pants, cu sandale cu multe curele.

Citește și:

Camasile cu imprimeu floral sunt must-have

Mai multe camasi cu print floral

Cum porti camasa cu imprimeu Boho

Este cu siguranta o vara Boho. O vara a imprimeurilor retro. O vara a imprimeurilor haioase cu ratuste, fluturi, picatele. O vara a printurilor de esarfa. Si toate se potrivesc de minune in outfit-uri boeme, romantice, feminine.

Alege o camasa cu imprimeu Boho si poart-o cu blugi evazati, jeans boyfriend, fuste midi. Si neaparat adauga accesorii cu aplicatii: o geanta cu franjuri, o pereche de mocasini, sandale flats colorate, sandale cu toc gros.

Cum porti camasa cu imprimeu Boho

Alege camasi Boho pentru un stil chic

Poarta camasile cu print geometric in vara asta!

Camasile cu imprimeu geometric sunt preferatele mele! Voi fi subiectiva, dar cum sa nu fiu cand se poarta camasile in dungi in toate grosimile si directiile. Cand se poarta camasile cu buline si camasile in carouri?

De altfel, ce e mai simpatic decat o camasa cu buline asortata la un deux-piece business sau la un costum cu pantaloni? La fel de bine, camasa in dungi alaturi de blugi si sandale cu toc te salveaza de intrebarea “cu ce ma imbrac azi?”.

Citește și:

Daca esti o adevarata fashionista, combina camasile cu imprimeu geometric cu fuste sau pantaloni cu acelasi imprimeu, sau cu print apropiat, asa incat sa creezi impresia unui costum.

Poarta camasile cu print geometric in vara asta!

Poarta aceste camasi cu pattern geometric

Oricum ar fi, ia-ti macar o camasa cu imprimeu in vara aceasta. Este piesa vestimentara a verii! In plus, daca alegi culori neutre sau aporoape de neutre, le poti purta si in sezonul viitor cu tricotaje pufoase si stofe pline! Parol!

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.