Setari Cookie-uri

Balerini tip sandale cu varf ascutit si decupaje

Nu m-am dat niciodata in vant dupa incaltamintea cu varf ascutit, insa atunci cand vine vorba de o pereche de balerini in stilul asta, lucrurile se schimba putin.

Balerinii tip sandale cu varf ascutit intra, din start, la categoria "incaltaminte eleganta".

Poate ca nu ii vei lua cu tine la o nunta, un botez sau o cununie civila si nici la vreun eveniment sofisticat organizat intr-un local luxos, dar vei prinde drag de ei din momentul in care vei vedea cat de frumos se asorteaza hainele tale office cu ei.

Balerinii tip sandale vin la pachet cu decupajele. Cu decupajele si cu barete. Ii gasesti unicolori sau cu imprimeuri colorate, cu fundite si chiar volanase.

Balerini varf ascutit si decupaje

Balerini barete multiple Balerini model grafic Balerini piele intoarsa

Balerini cu varf ascutit pentru tinute office

Balerinii se poarta cu blugi skinny, croiala mom fit si boyfriend, cu pantaloni la dunga si culottes, cu fuste mini, midi, maxi, rochii asimetrice, mulate si in clos, niciodata cu pantaloni de trening.

In partea de sus, esti libera sa pui ce iti pofteste inima. Chiar si un hanorac sau o haina de blana, atata timp cat se potriveste cu cealalta piesa vestimentara.

Citește și:

Eu insa iti recomand hainele din materiale fluide, hainele feminine si elegante.

Daca vrei sa porti balerini cu blugi, adauga outfit-ului o camasa larguta (d-asta de care se poarta in zilele noastre) sau un top din matase.

Balerini cu varf ascutit

Balerini model tropical Balerini fucsia

Balerini cu varf ascutit si decupaje

Ce-mi place mie la balerini in general este ca sunt extreeem de comozi si se incalta foarte repede, mai repede decat te incalti cu o pereche de sandale.

Asta e un plus pentru acelea dintre noi care au probleme cu punctualitatea: ai pierdut doua ore cu alesul outfit-ului, machiat si aranjat par, ca sa te incalti mai dureaza doar 5 secunde.

Mai mult, balerinii cu decupaje sunt ideali pentru zilele caniculare din acest sezon. Indrazneste sa ii porti si o sa te indragostesti de ei!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.