Setari Cookie-uri

Sofiaman lanseaza colectia de homewear pentru vara

Colectia Sofiaman dedicata sezonului cald cuprinde piese lejere, indispensabile oricarui moment de relaxare.

comunicat de presa

sofiaman Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de pijamale din Romania invita intreaga familie intr-o calatorie amuzanta in natura. Colectia dedicata sezonului cald cuprinde piese lejere, indispensabile oricarui moment de relaxare.

Linia feminina propune camasi de noapte delicate, roz pastel, sau pantaloni si camasi clasice cu imprimeu in contrast. Item-urile de loungewear dau tonul zilelor cool prin pantalonii cu siret in talie si mesajele fun de pe piept.

Repertoriul masculin se imbogateste sezonul acesta cu pantaloni scurti cu croi casual si tricouri la baza gatului. „It’s summer time. Living under the sun is easy” este tema noii linii in tonuri si combinatii fresh. Create pentru toate varstele, seturile de pijama includ si modele cadrilate atemporale.

sofiaman

Atitudinea joviala a celor mici este completata de desenele cu animale si culorile tonice ale seturilor din bumbac 100%. Lenjeria de corp urmeaza motivele grafice si cromatice ale pieselor de casa.

Citește și:

Intreaga familie poate alege pijamale cu modele grafice coordonate, colectia avand elemente potrivite „jocului in echipa”. Produsele se regasesc in cele 10 magazine Sofiaman din intreaga tara, la cei peste 300 de distribuitori nationali si online pe www.magazinsofiaman.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.