Setari Cookie-uri

Cum sa porti o bustiera tip corset vara aceasta: 3 tinute cool de vacanta

Gata, vara si-a intrat de mult in drepturi si poti sa te imbraci sumar si fara sa pari vulgara, chiar daca arati putin mai multa piele la vedere. Pentru ca e vara, vacanta si marea ne asteapta, iar bustierele chic sunt in floare.

Nu stiu daca ai observat, dar de cativa ani, se poarta bustiere de tot felul. De fapt, a devenit un trend purtatul pieselor de lenjerie intima ca haine de strada, inclusiv rochia tip furou fiind inspirata din astfel de tendinte. Noua ne plac in mod special acele bustiere tip corset scurt – sexy si atat de versatile, pentru ca se pot combina in diverse tinute.

Sunt bustierele perfecte pentru tinute de vacanta vara: pe plaja, in city break-uri, la iesirile in oras pe vreme de canicula. Asa ca mai jos va prezentam cateva dintre cele mai chic outfituri de vara in care bustiera scurta face „legea”.

Tinuta cu bustiera scurta tip sutien cu push up si fusta din voal

Am vazut acest outfit ca pe unul fresh de vara, romantic si diafan. In plus, pentru seara sau dimineata, pe cand e racoare, poti alege sa pui peste intreaga tinuta o jacheta din denim simpla.

Citește și:

E o tinuta lejera casual de vacanta, dar care pastreaza accente elegante. De altfel, o poti transforma cu usurinta intr-un outfit de seara, daca o accesorizezi cu elemente mai elegante. Daca alegi o fusta cu imprimeu floral, din voal fin si elegant, nu e deloc greu sa transformi aceasta tinuta intr-una de cina romantica.

Am mizat pe culori deschise, de vara, pastelate, ca sa mentina tinuta fresh si sa para diafana, indiferent de ocazia cu care o porti.

tinuta romantica de vacanta cu bustiera scurta si fusta din voal Bustiera alba simpla tip sutien Fusta cu imprimeu floral romantic Esprit Jachetă din denim cu broderie florală Esprit

Tinuta cu bustiera in imprimeu floral si pantaloni scurti din denim

Ramanem tot in note romantice, dar de data aceasta mult mai sexy in acelasi timp. Ne-am gandit ca in vacanta tinutele pot fi si seducatoare, ca poti sa iti depasesti limitele, dat fiind faptul ca oricum vei fi doar tu si cu cei dragi tie. Si ca oricum, se poarta piese de lenjerie intima si in tinute de strada.

Citește și:

Asa ca pentru plimbarile intr-un oras strain sau pe o plaja, fie si romaneasca sau pe o insula, in vreme de canicula, nimic nu merge mai bine decat o tinuta sexy cu bustiera tip sutien si pantaloni scurti de blugi. Alege insa piese chic, elegante, cu imprimeuri romantice, care sa nu bata inspre vulgar.

Noi am gasit acest sutien tip bustiera cu imprimeu floral si detalii transparente din dantela si ne-am gandit ca ar fi perfecta cu pantaloni din blugi scurti. Peste ai putea alege sa porti, in zilele mai racoroase sau seara, un cardigan subtire sau un kimono fin din voal cu imprimeu floral.

tinuta sexy de vacanta cu sutien bustiera imprimeu floral si pantaloni scurti din denim

Sutien corset scurt Next cu imprimeu floral romantic Blugi scurti cu franjuri Cardigan subtire tip kimono din voal

Tinuta sport cu bustiera si pantaloni scurti

Pentru o tinuta sport-casual de vacanta vara, cu bustiera scurta, mai sport si mai lejera, ca sa iti permita miscari in voie chiar si daca urci pe munte, ne-am gandit la o pereche de pantaloni scurti mai largi, cu snur in talie, din denim fin, lejer, si o bustiera casual cu dungi, care iti va face si sanii sa para mai mari.

Citește și:

Am gasit o bustiera perfecta care sa se combine in acest sens: nu e bustiera sport clasica, gen Adidas, Nike etc, cu care sa mergi la sala sau la alergat, ci e una mai casual, mai chic. Prezinta si volanase, acum in tendnte si care, la randul lor, aduc un plus de volum la nivelul bustului, cel putin ca efect optic.

In picioare opteaza pentru o pereche de tenisi sau adidasi si… gata, esti chic si sexy chiar si intr-o tinuta sport, mai confortabila!

tinuta sport de vacanta vara cu bustiera si pantaloni scurti

Bustiera scurta casual cu dungi si volanase Pantaloni scurti sport casual cu snur in talie Pantofi sport din piele cu broderie florala

Iata ca nu e greu sa te mentii sexy si chic in vacanta de vara, chiar si pe canicula. Bustiera e un aliat de nadejde in cele mai cool si sexy outfituri de vacanta, fie la mare, la munte sau intr-un city break obisnuit!

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.