Setari Cookie-uri

Palarii mari de plaja: alege-ti accesoriile de vacanta

Eu atat astept: sa vina septembrie, sa-mi iau o carte, un cocktail fructat, ochelarii de soare si un palarioi si sa uit de mine pe plaja, in vacanta la mare.

Daca si tu visezi de pe-acum cu ochii deschisi la concediu (da, se pune si daca ai fost deja!) sa stii ca ai concurenta!

Eu mi-am cautat deja cele mai frumoase palarii mari de plaja pe care sa le port in vara asta, atat in vacanta (care nu e infinita oricat mi-as dori), cat si in tinutele urbane ce necesita racoare si protectie solara.

Dar, mint putin! Mint cand spun ca am cautat palarii mari de plaja ca sa ma apar de soare. Le-am cautat pentru ca se poarta si pentru ca iti dau un iz de Riviera sau de yaching style cand le porti. Iata deci ce modele am gasit:

Palarii mari de plaja stil macrame

E simpla. Alba sau nude. Stii tu, in culoarea macrameului. Acesta este genul de palarie cu boruri mari ce se potriveste unui costum de baie intreg, poate cu decupaje sexy. Si neaparat unor ochelari de soare cat-eye.

Palarii mari de plaja stil macrame

Alege o palarie mare in stil macrame


Palarii mari negre de plaja

Recunosc! Aceasta e palaria mea de plaja preferata! In primul rand ca aminteste usor de palaria cowboy, insa are borurile mari, elegante. In al doilea rand pentru ca e simpla. Si in al treilea rand pentru ca imi place sa port negru la plaja.

Citește și:

Vad aceasta palarie alaturi de un pareo transparent si sandale cu barete subtiri. Si daca o porti in oras, e versatila si merge si la blugi, cat si la rochii vaporoase flu-flu de zi sau de seara.

Palarii mari negre de plaja

Palarie neagra eleganta, rafinata


Palarii mari cu imprimeu

Desi ador sa port negru pe plaja, recunosc ca acest model de maxi palarie m-a cucerit. Nu stiu daca e vorba de tonurile de turcoaz ce ma trimit cu gandul la mare, daca e de la bejul nisipiu sau daca ma duce cu gandul la o inghetata.

Oricum ar fi alege palarii mari de plaja colorate sau cu imprimeu daca vrei sa atragi atentia si daca vei purta un costum de baie retro cu slip inalt si sutien in alta nuanta.

Palarii mari cu imprimeu

Sarbatoreste vara cu o palarie cu imprimeu


Palarii mari de plaja cu aplicatii

Iata un model de palarie romantica, copilaroasa dar si senzuala. Nude-ul roziu completata de aplicatiile florale fac din acest model genul de palarie perfect atat pe plaja cat si in zilele calde de vara, alaturi de jeans si bluze cu print Boho.

Citește și:

Palarii mari de plaja cu aplicatii

Palaria cu aplicatii e ideala la plaja


Nu lasa vara aceasta sa treaca fara s-o privesti pe sub palarie! Si mai ales, nu lasa vara sa treaca fara cel putin o palarie cu boruri mari de plaja, in concediu sau in oras. Si daca vrei o palarie personalizata, sa fii originala, incearca vara aceasta o palarie cu mesaj.

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.