Setari Cookie-uri

Costumele de baie intregi: cele mai sexy vedete le poarta

Nu doar ca suntem gata de concediul de vara! Dar deja am planificat si plajele pe care ne vom bronza in vacanta la mare.

Si pentru ca suntem sigure ca bronzul se face si mai auriu si mai frumos cand suntem atragatoare, am cautat inspiratie in alegerile de beachwear ale starurilor. Descopera si tu costumele de baie intregi alese de celebritati!

Beyonce poarta costum de baie intreg sport

Poate cel mai mare avantaj al costumelor de baie intregi este faptul ca iti ofera sustinere abodominala si in zona bustului. Cu atat mai mult un costum de baie sport. Deci, daca ai cateva kilograme in plus in zona abdomenului, iata ce sa porti!

Beyonce a ales exact genul de swimwear pe care trebuie sa-l cauti in vara asta daca esti plinuta. Poarta acest gen de costum de baie cu un pareo sau o esarfa prinsa in talie si cu sandale cu un mic toc. Astfel alungesti silueta!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Miranda Kerr e James Bond babe in costum de baie intreg

Decolteu adanc pana in talie. Talie accentuata. Spatele gol. Parca am vazut-o pentru o clipa pe Ursula Andress in rolul de Bond Girl. Sau pe Halle Berry in acelasi rol. La fel de sexy este si Miranda Kerr in acest gen de costum de baie cu totul.

Citește și:

Daca vrei sa fii sexy la vara, alege acest gen de costum de baie intreg, decoltat pe unde se poate! :) Vei fi mai sexy si mai misterioasa decat in orice costum de baie cu doua piese!

Splish splash @thelovemagazine @douginglish #loveadvent

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Gisele in costum de baie intreg surf style

Sigur ca Gisele Bundchen arata fenomenal in orice costum de baie. Dar iata, am gasit-o intr-un costum de baie intreg de tip Surfer.

Alege acest gen de swimwear daca vrei sa ascunzi cateva kilograme in plus, daca ai un concediu tarziu sau daca preferi sporturile nautice in timpul vacantei.

Missing summer! ?? que saudades do verão!

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Jennifer Lopez e sexy in costum de baie intreg cu decupaje

Nu e J.Lo daca nu e sexy. Nici macar atunci cand alege un costum de baie intreg, Jenny from The Block nu se dezminte!

Citește și:

Asadar, daca vrei sa fii sexy in concediul de la mare din vara asta, alege costumul de baie intreg cu decupaje. Decupajele bine plasate nu fac altceva decat sa te transforme intr-o bomba sexy, fara sa fii prea dezbracata!

Vanessa Hudgens in costum de baie intreg Boho style

La fel de sexy vei fi si intr-un costum de baie cu totul cu spatele gol si cu decolteu adanc, asa cum poarta Vanessa Hudgens. Faptul ca acest costum de baie este “tinut” de sireturile cu care este prins il face si mai sexy!

Acesta este un costum de baie Boho, asa ca il poti accesoriza cu cercei mari, rotunzi, coliere lungi cu margele, o esarfa cu franjuri, o geanta impletita de plaja.

Citește și:

I call it Malibooya ?? ??

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Costum de baie retro ca Selena Gomez

Genul de costum de baie perfect pentru silueta clepsidra, feminina. L-a purtat Marilyn Monroe, acum, iata il poarta Selena Gomez.

Costumul de baie intreg retro accentueaza perfect curbele feminine. Talia este accentuata, bustul este subliniat iar croiala retro cu slip tip boxeri face silueta si mai atragatoare.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Gigi Hadid poarta costum de baie intreg de inot

Costumele de baie intregi sunt perfecte daca esti genul care sta toata ziua la balaceala in timpul vacantei de vara. Adica daca esti ca mine. Bronzul se prinde si intre pauzele de inot, nu-i asa? Ei bine, ca sa nu stai sa-ti aduni bretelele dupa fiecare tura de inot, alege un costum de baie intreg de inot.

Citește și:

Cu atat mai mult cu cat in acest sezon acest stil se poarta. Unde mai pui ca accesoriul de cap stil casca de inot e foarte chic! Inspira-te de la Gigi Hadid si bucura-te de vara!

????

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Pe mine scrie clar balaceala in concediul de vara. Scrie sigur lene pe plaja intre sesiunile de inot. Si scrie ca mai stiu exact ce costum de baie sa port in vara asta! Mai ales ca m-am inspirat din alegerile celor mai sexy vedete!

Sursa foto front page – Pexels; Sursa foto articol: Instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.