Setari Cookie-uri

Faci sport in aer liber vara? Iata echipamentul de sport pentru miscare afara!

Poate cel mai recomandat sport in aer liber vara este inotul intre sesiuni de plaja. Dar pentru ca vacanta de vara este limitata si nu poti sa lasi tonifierea corpului tau pe cele o saptamana-doua de concediu, iti venim in ajutor cu sugestii de echipament de sport in aer liber, vara.

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti o tipa activa si ca iti continui activitatile sportive chiar daca este cald. Daca faci sport in aer liber vara, ti-am cautat cateva sugestii de haine si accesorii sport de vara.

Fie ca faci jogging, fie ca iti place sa mergi in ritm alert, fie ca esti adepta activitatilor outdoors sau mergi in drumetii, fie ca faci yoga in parc, vei gasi mai jos sugestii de echipament sport in aer liber, vara.

Faci sport in aer liber vara? Iata cum sa te imbraci!

Eu sunt total indragostita de gama Adidas, si asta pentru ca imbina pefect materialele ce respira, de calitate, din texturi speciale, cu croiala confortabila, necesara atunci cand faci miscare, dar si cu detaliile fashion!

Asa ca n-am ezitat sa iti propun un echipament de sport in aer liber mai “altfel”. O pereche de leggings cu imprimeu floral (sau colanti cu print, cum vrei sa ii zici!), alaturi de un maiou colorat si o pereche de pantofi sport inflorati.

Citește și:

Daca faci sport in aer liber vara, fie ca alergi pe pista sau mergi in parc, garantat in aceasta tinuta vei atrage toate privirile si te vei simti confortabil.

Faci sport in aer liber vara? Iata cum sa te imbraci

Alege de aici cele mai chic tinute sport de vara Adidas

Cele mai cool accesorii sport daca mergi la alergat

Echipamentul de sport in aer liber vara nu este complet fara cateva accesorii si gadgeturi ce iti vin in ajutor. Accesorii ce imbina ultilul cu placutul, esteticul cu functionalul.

Ai neaparata nevoie de un bidon de apa sau de electroliti, mai ales ca, daca faci sport in aer liber vara, pierzi mai multe minerale. Din acelasi motiv de canicula sau de disconfort termic, iti propun sa ai si o husa de protectie tip banderola de alergare, unde sa iti prinzi telefonul mobil, pentru a inregistra distanta, pulsul, tensiunea si caloriile consumate.

Tot din motive de vara si de soare (chiar daca reusesti sa te trezesti foarte devreme) iti propun sa ai si ochelari de soare. M-am gandit la un model tip ochelari de schi (alungiti catre tample) tocmai pentru a nu te deranja soarele.

Citește și:

Cele mai cool accesorii daca mergi la alergat

Bidon de apa Tour de France pentru sport in aer liber Ochelari de soare tip sky

Husa pentru telefon iPhone 6/6S tip banderola de alergare

Daca si tu faci sport in aer liber vara, sunt sigura ca vei fi mai mult ca incantata de sugestiile noastre. Si acum, ca stii de unde sa iti cumperi cel mai bun (si cel mai chic!) echipament de sport in aer liber, nu-mi ramane decat sa-ti urez spor la alergat!

Sursa foto front page – Sawyer Bengtson/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.