Setari Cookie-uri

Camasi office pentru toamna: descopera ce modele se poarta!

Dragilor, desi nu pare si s-a anuntat vara lunga, deja vorbim despre tendintele pentru toamna-iarna 2018-2018. Si incepem cu variante de tinute de purtat la birou, pentru ca acolo petrecem cel mai mult timp.

Desi atunci cand vine vorba de tinute office sau de camasi de purtat la birou, variantele raman cam aceleasi, fiecare sezon vine cu cateva schimbari. Si cu cateva piese-cheie.

Din aceste variante de must-have pentru toamna-iarna 2017-2018 am selectat cateva bluze de purtat la birou. Descopera si tu 5 modele de camasi office pentru la toamna, din randurile de mai jos:


Camasa alba ramane varianta perfecta la birou. Doar ca are buline

Nu exista sezon fara camasa alba office. Si in toamna-iarna 2-17-2018 se poarta camasa clasica, alba. Insa, pe langa faptul ca este alba, camasa office are imprimeu Polka Dots.

Este, daca vrei, un clasic cu ceva in plus! Dintre toate modelele de camasi office pentru la toamna, alege macar o camasa cu buline! E serioasa dar si jucausa!

Poarta o camasa cu buline la birou

Camasa cu buline pentru birou


Alege o camasa cu guler-esarfa pe care o prinzi in funda

Probabil cea mai eleganta si sofisticata varianta de camasa business este aceasta: camasa retro cu funda la gat. De fapt, camasa cu guler-esarfa lung, ce poate fi purtat atat in funda, cat si ca un guler sau o cravata, lasat sa atarne.

Citește și:

Eu voi combina acest gen de camasa eleganta cu pantaloni la dunga dar si cu fuste midi, conice sau lalea si neaparat cu pantofi cu toc.

Alege o camasa cu guler-esarfa lunga

Camasa cu guler-esarfa lunga


Camasa office cu maneci bufante este ideala la toamna

Alege-ti modele de camasi office pentru toamna asa incat sa ai mereu o tinuta eleganta, sofisticata si care iese in evidenta.

In toata marea de “uniforme” vei avea o tinuta de purtat la birou mai altfel daca porti o camasa cu maneci bufante. Este o varianta romantica dar si business.

Poarta o camasa cu maneci bufante

Camasa alba cu maneci bufante


Alege o camasa satinata cu imprimeu

Atentie: urmeaza o varianta de outfit office pentru indraznete. Si pentru norocoasele care nu au un dress-code office atat de strict.

Camasa satinata cu imprimeu este genul de top care iese in evidenta, cu atat mai mult la birou. Asa ca asorteaz-o cu haine cat mai neutre si pantofi simpli, fara prea multe accesorii sau bijuterii.

Citește și:

Camasa satinata cu print e perfecta in tinuta office

Camasa satinata cu print floral


Printre cele mai chic camasi office pentru la toamna se afla si modelul androgin

Am zis sa impusc doi iepuri dintr-o singura lovitura. Asa ca am ales o camasa cu croiala masculina dar si cu imprimeu in dungi.

Alege-ti si tu modele de camasi office de purtat la toamna care se potrivesc mai multor tinute. Acest gen de camasa este foarte versatila, fiind la fel de bine asortata la costum office cu pantaloni sau fusta, cat si la blugi si tenisi, de exemplu.

Alege un model androgin in toamna aceasta

Model androgin de camasa in dungi


De altfel, toate camasile prezentate mai sus pot fi usor de combinat si in tinute de seara (bluza satinata si camasa cu guler-esarfa) cat si la tinute casual (camasa cu buline de exemplu). Cu atat mai mult, ai motive sa le alegi pentru garderoba de toamna-iarna 2017-2018.

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.