Setari Cookie-uri

Stilul ladylike este intotdeauna la moda: descopera-l in trendurile toamnei

Stilul ladylike este intotdeauna la moda. Se vor purta mereu fustele lalea, rochiile feminine. Se vor purta mereu sacourile, jachetele sau paltoanele cambrate, camasile si bluzele pe talie. Insa fiecare sezon vine cu noutatile lui!

Dedic acest material tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc un plus de feminitate, indiferent de sezon. Tuturor femeilor ce cauta stilul ladylike si intr-un blazer androgin sau o pereche de pantofi Oxford.

Si pentru ca stilul ladylike pentru toamna-iarna 2017-2018 are specificul lui, am adunat cateva tinute din prezentarile marilor case de moda. Cateva tinute casual, office, elegante, de seara din care sa te inspiri ca sa iti creezi un outfit feminin. Descopera stilul ladylike in trendurile pentru 2018 in randurile de mai jos:

Retro-chic: Stilul ladylike al anilor ’20 revine la moda

Gandeste-te la rochiile Flapper. Matasoase sau satinate. Cu franjuri fini, pretiosi. Cu falduri fine si fluide ce te trimit cu gandul la Jazz sau Art Deco.

Adu toate elementele specifice anilor ’20 in prezent si vei obtine un stil feminin pretios, retro-modern. Observa-l in toata splendoarea lui in colectia Prada. Rochiile midi cu aplicatii de margele si franjuri din pene de strut, pantofii Mary Jane, satinul pretios ca intr-un furou sexy, toate descriu stilul ladylike ideal pentru o tinuta de seara sau de ocazie.

Citește și:

I imagined myself here. #Prada365 #PradaFW17 #PradaDenouement

A post shared by Prada (@prada) on

Anii ’80 si ’90 de intorc cu stilul ladylike electro-funky-disco-dance

Uh-la-la! Colectia Yves Saint Laurent este poate cea mai relevanta cand vine vorba de un stil feminin cu influente retro dar atat de prezent. Rochiile scurte, cu volane, cu umerii mari, mulate, cu maneci lungi, eventual ce imbina texturi precum catifeaua sau vinilul te transpun in moda anilor ’80 si ’90.

Adopta stilul ldaylike electro-funky-disco-dance din tinutele YSL daca esti o femeie curajoasa pentru care feminitatea inseamna senzualitate, dinamism.

MADISON wearing WINTER 17 by @anthonyvaccarello VOGUE PARIS EDITORIAL - @vogueparis PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial STYLED by @emmanuellealt #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent

Citește și:

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Bottega Veneta alege un stil feminin cu detalii retro

Stilul feminin al sezonului rece isi are radacini si in moda ladylike a anilor ’60 si ’70. Rochiile Bottega Veneta sunt ideale pentru femeile ce adora stilul ladylike si se potrivesc indiferent de ocazie.

Cu croiala la baza gatului sau in V, cu maneci bufante, pana la cot la lungi, de lungime midi, cu talia accentuata si cu topul bluzat, cu aplicatii si decoratiuni, rochiile retro vor adauga un plus de feminitate.

This season, dresses go to new lengths. Meet the Midi. #BottegaVenetaFW17

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Poarta stilul ladylike cu influente androgine ca in prezentarea Balenciaga

Ai zice ca stilul feminin inseamna doar rochii fluide, fuste lalea, texturi matasoase, vaporoase. Coafuri diafane, bucle lejere sau cocuri senzuale, pretioase. Insa colectia Balenciaga te contrazice, propunand linii androgine!

Citește și:

Stilul ladylike inseamna in toamna aceasta si mantouri, paltoane, deux-piece-uri, costume sau rochii din stofa cadrilata. Inseamna si talia accentuata dar si umerii supradimensionati. Inseamna si tunsori scurte, completate de cercei fabulosi ce ies in evidenta. Cu atat mai mult daca totul e completat de accesorii colorate ci cizme sexy ce te trimit cu gandul la dantela de budoar.

Proenza Schouler propune un stil ladylike dominatrix

Stilul ladylike poate fi sexual, amintind de dominatrix. Poate cu linii crisp, cu detalii ce trimit mintea cu gandul la femmme fatale.

Proenza Schouler propune culori inchise si vinil, toate intalnindu-se intr-un stil feminin ce aminteste mai degraba de Trinity din Matrix sau Catwoman decat de Madame De Pompadour.

Citește și:

Fall 2017 in @elleusa. Photo by @terrytsiolis, Styled by @samiranasr. #proenzaschouler

A post shared by Proenza Schouler (@proenzaschouler) on

Revine talia accentuata si fusta ampla intr-un stil working girl feminin

La Fendi am gasit poate cel mai elegant si rafinat stilul feminin. Stilul ladylike propus de Lagerfeld pentru Fendi este unul aproape clasic, desi adaptat femeii actuale ce isi doreste sa surprinda, sa adauge un strop de erotism si atunci cand este vorba de stofe cadrilate.

Pentru ca la Fendi stilul ladylike este unul cu tesaturi in carouri, aproape Brti Style. Cu sacouri cambrate, lungi, cu fuste plisate midi sau lungi. Cu talia accentuata si insertii din blana. Cu falduri fine de matase sau satin in contrast. Si tot in contrast cu cizme rosii din piele, pana deasupra coapselor.

Citește și:

De altfel stilul ladylike pentru toamna aceasta este unul preponderent bazat pe contraste. Pe tesaturi in contrapunct. Pe insertii de materiale pretioase, pe linii cand feminine, cand barbatesti. Indraznesti sa fii femme fatale in acest sezon?

Sursa foto front page – Freestocks/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.