Setari Cookie-uri

Bocanci de toamna-iarna 2017-2018: modele pentru toate gusturile

Protejeaza-ti picioarele de frig si de umiditate cu o pereche de bocanci moderni. Alege bocancii lacuiti pentru tinutele elegante si bocancii cu aplicatii pentru tinutele casual. "Frigul vine de la picioare" nu e doar o vorba-n vant.

Ce ne enerveaza cel mai tare la sezonul toamna-iarna? Frigul. Putem trece peste ploaie, putem trece peste ninsoare, dar nu putem sa ne obisnuim sub nicio forma cu frigul, care patrunde uneori chiar si pana la oase. Umbla vorba ca frigul vine de la picioare, iar eu sunt de acord, e testat. Intr-adevar, cand afara sunt 0 grade si nameti de zapada, nu este suficient sa iti bagi picioarele intr-o pereche de bocanci imblaniti ca sa simti caldura in tot corpul, insa atunci cand stai in casa si dardai, o pereche de sosete sau de papuci te va incalzi instant.

Sosetelor le-am dedicat deja un material, o sa vina si vremea papucilor caldurosi de casa, astazi vreau sa va prezint cateva modele de bocanci pentru toamna-iarna 2017/2018.

Bocanci de toamna-iarna cu aplicatii

Bocancii cu aplicatii sunt cei care scot un outift din banal si te scot pe tine din anonimat. Poti sa optezi pentru modelele clasice cu catarame multiple sau cu lanturi, sau poti sa alegi una dintre perechile moderne, cu aplicatii tip pietre, strasuri, broderii, insigne.

Citește și:

Pe langa aplicatiile simpatice, o culoare indrazneata (roz/bleu metalic, portocaliu, rosu, visiniu) aduce un plus look-ului tineresc pe care bocancii cu aplicatii il ofera.

Modelele din imaginea de mai jos se poarta cu blugi, fuste si rochii casual.

Bocanci toamna iarna

Bocanci cu aspect catifelat Bocanci cu pietre aplicate Bocanci din piele naturala

Bocanci din piele cu aspect lacuit

Am ales pentru prezentarea mea modele de bocanci lacuiti pentru ca din toamna asta se poarta din nou hainele si incaltaminte cu aspect lacuit. Se poarta jachetele, pantofii, ghetele si bocancii. Bocancii lacuiti contribuie la completarea tinutelor elegante, smart casual.

Daca tinuta pe care te bazezi intr-o zi ploioasa si friguroasa este formata dintr-o rochie in clos si un palton, este ok sa pui in picioare o pereche de bocanci cu aspect lacuit.

Lasa-ti imaginatia libera si poarta bocancii in cele mai indraznete si cool outfit-uri.

Citește și:

Bocanci din piele

Bocanci din piele imblaniti Bocanci cu aspect lacuit Bocanci Aldo lacuiti

Ca sa te bucuri de picioare calde si uscate intr-o zi ploioasa sau cu zapada, cu multe drumuri de facut, incaltamintea pe care alegi sa o porti trebuie sa fie de calitate. Investeste intr-o pereche de bocanci din piele naturala (toamna) si imblanita (pentru lunile de iarna).

Inspira-te si din materialul: "Incaltaminte comoda si eleganta de toamna".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By OlegMemo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.