Setari Cookie-uri

Cizmele peste genunchi: un trend inca pe val. Si ce val!

In ziua in care te vei decide sa pui in picioare o pereche de cizme lungi peste genunchi trebuie sa fii pregatita sa fii sexy. Pentru ca exista sanse minime sa arati altfel cand porti acest model de cizme. Cizmele peste genunchi, cu toc sau fara, din piele sau piele intoarsa, finalizeaza cu succes o tinuta sexy si eleganta.

Pentru unele dintre noi, cizmele peste genunchi sunt vulgare. Cunosc, am avut si eu gandirea asta pana sa mai capat ceva maturitate in gandire si sa ma mai deschid la minte.

Nu spun ca nu exista acest risc, dar se intampla doar daca cineva se decide sa poarte cizme peste genunchi cu o fusta mulata scurta si cu decolteu. Nu, asa clar nu!

In schimb, daca aceeasi pereche de cizme peste genunchi se combina cu o rochita scurta in clos, se obtine o tinuta dragalasa foc, sexy si cuminte in acelasi timp.

Cizme peste genunchi in modele deosebite

Mie mi s-a pus pata pe cizmele peste genunchi in momentul in care le-am vazut in picioarele catorva dintre cantaretele pe care le ascult pe repeat, cum ar fi Ariana Grande si Zara Larsson. Ambele le poarta in special cu tricouri si hanorace oversize, aceasta fiind si tinuta mea preferata, o tinuta nu prea cuminte, dar nici vulgara.

Citește și:

Cizmele peste genunchi nu sunt doar cu toc mare si subtire, ci le gasesti si in varianta cu talpa joasa sau cu toc gros, ca sa poata fi purtate si la birou, dar si in timpul unei plimbari romantice in aer liber fara sa simti disconfort sau dureri.

Cizme peste genunchi

Cizme cu talpa joasa Cizme cu toc subtire Cizme peste genunchi cu toc gros

Cizme peste genunchi pentru toamna

In cautarea de cizme lungi peste genunchi am dat peste niste modele super interesante care nici nu ma gandeam ca exista, de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

Spre exemplu, am gasit cizme peste genunchi din piele intoarsa cu portjartier si curea ce poate fi pusa la blugi ca o curea obisnuita. La asa ceva chiar nu ma asteptam.

Am gasit si cizme peste genunchi peep toe, din material care se muleaza pe picior, sunt nude si super sexy. Tot la categoria cizme peste genunchi in modele deosebite intra si cizmele cu catarame si aplicatii colorate.

Citește și:

Cizme lungi peste genunchi

Cizme cu aplicatii colorate Cizme peste genunchi peep toe Cizme peste genunchi cu curea

Afla si "Cum porti pantofii cu toc: inspira-te de la vedete!".

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.