Setari Cookie-uri

Pantofi Oxford cu detalii incantatoare pentru zile vesele

Atunci cand ai o zi proasta pune ruj rosu pe buze si pantofi in picioare. Nu ai nevoie de tocuri inalte sau de stilettos, ci de niste pantofi oxford deosebiti, care sunt mai mult decat suficienti pentru ca starea ta de spirit sa se schimbe in bine.

Eu una am visat mult timp la ziua in care o sa ies din casa purtand in picioare altceva decat o pereche de tenisi sau de adidasi, sandale cu talpa joasa pe timp de vara.

Pentru ca vine un moment in viata oricui cand simte nevoia unei schimbari si cel mai usor este sa schimbi exteriorul, apoi sa lucrezi la interior. Schimbarile pe care le vrem cu totii sunt legate de stilul vestimentar si de podoaba capilara - culoare sau tunsoare.

Stii cate fete am cunoscut a caror principala dorinta era sa invete sa poarte pantofi stiletto? Multe, toate pe care le-am cunoscut. Nu voiau sa o faca pentru altcineva, sa impresioneze sau sa demonstreze ceva, ci pentru satisfactia lor personala.

Pantofi Oxford cu detalii dragalase

Dar atunci cand stai mai bine sa te gandesti si iti dai seama ca niste pantofi cu toc sunt totusi prea mult, incerci sa gasesti o alternativa.

Citește și:

Si atunci iti apare in minte imaginea unor pantofi eleganti fara toc, eventual cu talpa groasa, mai pe scurt, acesti pantofi poarta denumirea de pantofi oxford.

I-am ales pe ei pentru ca sunt cei mai in masura sa completeze o tinuta office, dar si o tinuta eleganta cu care sa te prezinti la un eveniment, o sarbatoare.

Atat pentru tinutele de zi cu zi cat si pentru tinutele speciale, alege sa porti pantofi oxford cu detalii dragalase, cum ar fi fundite, catarame, inimioare, perforatii sub diferite modele.

Pantofi Oxford cu detalii dragute

Pantofi Oxford albi cu inimioare Pantofi Oxford roz pudra cu platforma

Pantofi Oxford in culori deosebite

Pantofii oxford sunt deosebiti in nuante de negru sau maro, dar daca optezi pentru o pereche in culori deosebite, cum sunt pantofii aurii, argintii sau pantofii in culori metalice, o sa fii complimentata si tinuta minte de toti cei care te intalnesc.

Citește și:

Cineva cu o pereche de pantofi oxford ca cele din imaginea de mai jos nu este usor de uitat. Mai ales daca ai asortat pantofii la o tinuta smart casual care sa le arate tuturor ca ai gusturi bune in materie de moda, ca esti o tipa serioasa, dar trendy si cool.

Daca vrei sa ramai in zona ta de confort, combina pantofii oxford cu jeansi skinny sau boyfriend, dar e chiar pacat sa te opresti aici. Daca tot vrei sa faci o schimbare, combina-i cu o fusta midi cu pliuri si bluza oversize, sau cu pantaloni drepti si camasa asimetrica.

Pantofi Oxford aurii

Pantofi Oxford metalici Pantofi Oxford aurii cu platforma

Asemanatori pantofilor oxford, dar mult mai masculini, sunt pantofii derby - ideali in tinutele unisex. Ii vei indragi la fel de mult si nu o sa mai vrei sa te desparti de ei!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.