Setari Cookie-uri

Broderiile nu vor sa paraseasca trendurile nici toamna!

Ma bucur sa vad ca broderiile nu parasesc trendurile nici toamna asta. Ma bucur sa vad ca exista o sansa sa pastram culoarea in tinutele noastre cat mai mult timp posibil, chiar si in sezonul rece, cand avem cel mai mult nevoie de ganduri pozitive si caldura, adica de... culoare. Iata ce broderii de toamna gasim.

Atunci cand constati ca sifonierul tau este plin cu haine banale, simple si deloc sexy sau elegante, dar nici nu poti sa faci rapid trecerea asta de la un stil la altul pentru ca nu te-ai simti bine in pielea ta, incearca sa dai o sansa hainelor brodate si incaltarilor cu broderii.

Acestea au un farmec aparte pe care il vei descoperi doar atunci cand vei vedea dincolo de o simpla bucata de material si un model imprimat. Am cateva recomandari pentru tine:

Cardigan tricotat cu broderie

Pentru ca este toamna si frigul se simte bine, am ales sa incep prezentarea cu un cardigan tricotat numai bun pentru vremea asta.

Super calduros, lung si cu buzunare, bleumarin cu flori brodate colorate, perfect pentru a te cuibari in el in diminetile racoroase de toamna.

Combina-l cu fuste si camasi, blugi si pulovere, rochii si palarii.

Cardigan tricotat cu broderie

Vezi si alte haine brodate

Citește și:

Camasa cu broderie alba

Camasa cu broderie a fost la mare cautare inca de la debutul hainelor brodate, motiv pentru care nu putea sa lipseasca din acest material. Am ales de data asta o camasa in dungi, alb cu bleu, si broderie florala alba.

Manecile bufante ii dau un aer boem preferat de femeile romantice si elegante.

Poarta camasa cu broderie florala cu blugi skinny sau blugi evazati.

Camasa cu broderie

Mai multe piese vestimentare cu broderie

Rochie midi cu broderie florala

O rochie perfecta pentru o zi de toamna este rochia midi galben mustar cu maneci trei sferturi si broderie florala colorata.

Se poate asorta atat la o pereche de botine sau ghete cu toc cat si la pantofi sport.

Tu poart-o cum te simti cel mai bine!

Rochie midi cu borderie florala

Alege o alta rochie cu broderie

Blugi albi cu broderie

Fii indrazneata toamna asta! Fii indrazneata si apari in aceasta minunata pereche de blugi skinny, alba cu broderie colorata.

Citește și:

In picioare pune o pereche de ghete scurte cu toc gros si in sus un pulover oversize care iti lasa un umar dezgolit.

Acopera outfit-ul cu un palton subtire si pe cap pune-ti o palarie chic.

Blugi albi cu broderie

Haine brodate pentru toate stilurile

Ghete din piele cu broderie

Ai evitat sa porti adidasi sau tenisi cu broderie florala? Ei bine, nu o sa poti evita si ghetele cu broderie, pentru ca sunt inedite si pot sa schimbe orice outfit banal intr-unul modern.

Le poti introduce in orice combinatie vestimentara doresti, de la rochii scurte si fuste lungi pana la blugi rupti si pantaloni din piele. Profita de incaltamintea cu broderie!

Ghete din piele cu broderie

Vezi si alte perechi de ghete cu broderie


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By R_Boe

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.