Setari Cookie-uri

Lenjerie intima pentru o toamna fierbinte

Lenjeria intima este ceva pe care noi femeile punem foarte mare accent. Si daca stam bine sa ne gandim, nu doar noua ne pasa ce avem pe dedesubt, ci si partenerilor de viata, care se bucura poate chiar mai mult decat noi de lenjeria pe care o purtam. Asa ca astazi este vorba despre lenjeria intima care ne va transforma diminetile si serile racoroase intr-unele fierbinti si de neuitat.

Stiu ca esti tentata sa cumperi ce te atrage la prima vedere, insa atunci cand vine vorba de lenjeria intima, sunt mai multe aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul.

Spre exemplu, chilotii trebuie sa fie neaparat din bumbac, pentru ca este un material 100% natural si este non alergenic. Lenjeria intima din bumbac este moale si nu irita, absoarbe si elimina umezeala corpului cu usurinta si permite o buna aerisire.

Cat despre sutiene, este foarte bine sa iti cunosti masura si sa tii cont de ea, altfel vei simti intotdeauna un disconfort care te va tine indispusa intreaga zi.

Sutiene elegante cu detalii din dantela

Oricat de tare ne-am dori sa nu mai purtam sutien, cel putin in anumite momente, unele dintre noi nu isi pot permite acest lux. Nici eu nu mi-l permit, asta pentru ca mintea nu ma lasa. Dar asta-i alta poveste, nu intru in detalii, caci eu de fapt sunt pro sutiene si imi place ce se intampla cu bustul meu atunci cand il acopar cu un sutien.

Citește și:

Sutienele cu push-up au fost intotdeauna preferatele femeilor, si "inamicii" barbatilor, care le acuza ca distrug realitate si ii induc in eroare. Problema lor, noi sa ne bucuram de ce ne este dat si profitam cat putem de farmecul unui sutien.

Acum sunt la moda sutienele din dantela, sutienele din tul si dantela, preferate de tinerele pasionale si femeile elegante, indiferent de culoare.

Sutiene cu dantela

Sutien din dantela rosie Sutien negru cu sarme de sustinere Sutien cu broderie pe cupe

Chiloti de dama super sexy

Cum s-ar spune... nici chilotii de dama nu mai sunt ce au fost odata. Chiar se intampla rar sa mai gasesti o pereche de chiloti simpla, acum se gasesc mai mult modele transparente, chiloti din dantela, chiloti cu aplicatii, care mai de care mai incitanti.

Chilotii sunt clasici, tanga, boxeri, brazilieni, cu croiala frantuzeasca si modelatori. Nu ar strica sa avem in sertarul cu lenjerie intima cate un model din fiecare categorie. O sa avem nevoie de ei cand ne asteptam mai putin. Si sa nu uitam sa ii alegem in functie de culoarea preferata si de puterea ei asupra starii noastre de spirit. Cei nude sunt potriviti pentru hainele in culori deschise si mai sunt chilotii fara cusaturi, pentru hainele foarte mulate.

Citește și:

Chiloti de dama sexy

Chiloti albi cu croiala clasica Chiloti tanga cu model discret Chiloti nude cu tul si dantela

Inspira-te si din materialul: "Costume de Halloween pentru o noapte cu iubitul".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Vadim Zakharishchev

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.