Setari Cookie-uri

Ce modele de blugi se poarta in toamna-iarna 2017-2018

Exista ceva mai cool ca o pereche de jeans? Exista o varianta de imbracaminte mai versatila, confortabila si la pret atat de bun? Exista alta piesa vestimentara care sa avantajeze orice fel de silueta precum blugii? Eu cred ca nu!

Eu cred ca blugii sunt si vor ramane la intersectia dintre chic, confort, functional, rezistent, calitativ, pret bun si avantajos. In fiecare zi in care nu am avut nicio idee cum sa ma imbrac (da, nici eu nu sunt scutita de dilemele zilnice ale oricarei femei!) am apelat la jeans!

Eu ma declar fan convins al blugilor cu croiala clasica, cu taietura dreapta. Insa, la fel de bine, port si croiala boyfriend jeans sau mom jeans (da, i-am adorat in primavara-vara!). Insa, dragilor, avem si in toamna-iarna cateva variante uuuber-cool de modele de blugi!

Ma voi referi in materialul de astazi la jeansii ce vin ca noutate, la piesele altfel decat in sezonul trecut, si nu in cele din urma la modelele de blugi cele mai prezente in defilarile de moda de la Paris, Londra, New York si Londra pentru toamna-iarna 2017-2018.

Se poarta blugii cu aplicatii si decoratiuni

Daca te gandesti la modelele “softcore” ale anilor trecuti, cand vine vorba de blugi cu aplicatii, toamna-iarna este hardcore! Ce vreau sa spun cu asta?

Citește și:

Vreau sa spun ca blugii devin “panza” de broderie pretioasa, realizata cu metal, perle, cristale, picturi, imprimeuri, cusaturi, perforari, decolorari sau rupturi.

Se poarta modele de blugi cu aplicatii in stil bijuterii, in broderii pretioase (antiteza cu jeans cu broderie si un T-shirt e atat de chic la Dolce & Gabbana) sau adevarate tablouri pictate. Se poarta motivele decorative florale si etnice si aplicatiile eclectice de la perle, la cristale, pana la accesorii metalice si lanturi dar si insertiile din dantela sau tulle.

Poarta modele de blugi croiti larg

Mi-au placut mom jeans. Poate si pentru ca sunt teribil de confortabili! Insa, in iarna aceasta voi alege o astfel de croiala pentru zilele in care vreau o tinuta lejera!

Citește și:

Isabel Marant propune aceasta taietura larga. Blugii croiti larg de sus pana jos, in general cu talia inalta (ca o completare, cand vine vorba de talie, in acest sezon se poarta talia ridicata) sunt cu atat mai chic daca au lungimea pana la glezna.

In acest sezon poarta modele de blugi largi cu pulovere pana la talie, curele ce accentueaza talia si cu pantofi sau botine cu tocuri.

#IM #IsabelMarant #OnlineStore is #Live #Come & #Shop on Isabelmarant.com Photo by @GretaIlieva w/ @CatMcNeil

A post shared by Isabel Marant Official Account (@isabelmarant) on

Jeansii crop sunt in tendinte

Daca nici tinuta Victoriei Beckham nu te convinge, atunci nu stiu ce o va face! Si acum serios vorbind, daca vrei sa fii la moda cauta in iarna asta sa porti modele de blugi crop.

Blugi trei sferturi se poarta cu finisaje neterminate (blugii cu rupturi continua sa fie in trend!), cu franjuri curgand, sau cu mansete groase. In ceea ce priveste culoarea, alege gama de albastru inchis sau indigo. Asorteaza acestor blugi botine sau cizme cu tocul inalt si gros.

Citește și:

Velcro rollers ✔️ coffee ✔️ ✈️ X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Alege blugi evazati cat se poate de mult!

Daca vorbim de modele de blugi evazati, lucrurile stau cam asa: se poarta croiala bootcut ce aminteste de anii ’70, de blugii cowboy si se mai poarta evazarea ampla de tot care pare ca porti pantaloni cu volane.

In materie de fit, se poarta blugii evazati largi pe talie si pe picior dar si cei mai stamti care se evazeaza de la gamba. Designerii au propus modelele de jeans evazati mai “cuminti” alaturi de pulovere, cardigane, camasi. Iar pentru blugii cu volane (sa le zicem asa!) poti purta piese ce amintesc de underwear, tunici, bluze si topuri cu croieli asimetrice, ce ies in evidenta.

🔺🔺BORN TO PECK 🔺🔺 Shop the Woody Woodpecker collection now!

Citește și:

A post shared by House of Holland (@houseofholland) on

Blugii skinny revin in forta in iarna aceasta

De la o extrema la alta. De la ultra-largi la skinny. Ca asa este moda! Si bine ca e, fiindca si noi, femeile, avem gusturi variate.

In ceea ce priveste blugii mulati, in iarna aceasta ai doua variante de asortare, ca sa fii la moda. Porti purta modele de blugi skinny cu pulovere si bluze maxi, supradimensionate sau poti opta pe un ton sur ton al texturilor, sa porti denim din cap pana in picioare. Numitorul comun: tocuri inalte!

De altfel, indiferent de modele de blugi alegi sa porti in acest sezon, de cele mai multe ori casele de moda au propus pantofi sau botine ori cizme cu toc. Chiar si cu toc mic sau mediu, gros, daca nu cu toc inalt sau stiletto, poarta blugii putin mai sexy! Atentie insa: designerii au propus tocuri in general, intrucat blugii sunt casual iar bluzele cu care se poarta merg pe aceeasi linie, de confortabil, smart.

Citește și:

Alege blugii potriviti de aici

Sursa foto front page – Matheus Ferrero/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.