Setari Cookie-uri

Cum sa ai zile de poveste si rasfat: haine si accesorii de toamna

Pentru acele zile cand te simti mai morocanoasa decat ziua de afara si nici macar un cappuccino cald nu te inveseleste (stiu eu despre ce vorbesc!). Pentru zilele acelea in care cauti un plus de motivatie si vrei pe langa meditatie si ceva frumos, nou (stiu eu despre cine vorbesc!).

Pentru zilele de toamna in care vrei sa te rasfeti, am ales cele mai frumoase haine si accesorii de toamna!

M-am gandit la tot ce este specific acestui sezon. La tot ce as purta (si port) in acest sezon. La tot ce imi inspira mie “toamna” in materie de vestimentatie. Si care, cu putin efort (nu financiar, caci am cautat cele mai bune preturi!) pot sa iti faca ziua ploioasa si friguroasa, mai frumoasa si calduroasa. Unele la propriu, altele la figurat!

Ce haine de toamna sa porti

Cand ma gandesc la toamna, ma gandesc la saluri imense si la poncho-uri maxi. Ma gandesc la tonuri ce imita frunzele sezonului – de la ocru, la rosiatic si pana la burgundy si marouri. Ma gandesc la texturi groase de tip stofa dar si la tricotaje.

Pentru ca toamna aceasta este un sezon al poncho-urilor, am ales in selectia mea de haine si accesorii de toamna cateva poncho-uri. Unele simple. Altele in carouri. Altele cu motive etnice. Altele uni si altele tricotate. Un poncho infrumuseteaza orice tinuta cu jeans si cizme din piele maro, de exemplu. Un poncho este perfect de purtat la munte, alaturi de un ceai cald.

Citește și:

Cele mai chic poncho-uri si saluri de toamna

Vezi poncho-uri si saluri de toamna

Bijuterii de toamna pentru zile de rasfat

Ce spune mai mult rasfat daca nu o bijuterie? Intrucat in toamna aceasta se poarta bijuteriile in stil opulent, pretios, am cautat cateva variante ce exemplifica acest trend.

De la colierul statement, cu pietre, la cerceii mari, cu pietre, cristale si dantelarii metalice, si pana la cerceii cu franjuri sau bratara fixa, masiva. Poti purta bijuteriile opulente atat casual, cat si la tinute office sau de seara.

Rasfata-te cu bijuterii elegante, pretioase

Vezi bijuterii elegante, pretioase

Ce pantofi sa porti toamna

Nu stiu voi, dar eu, de cum vine toamna si pana la prima zapada nu ies din ghete si botine. Le ador si mi se par atat de feminine si de sofisticate! Pot sa porti blugi si un pulover, daca adaug o pereche de ghete sau de botine ma simt mult mai chic! Am ales in selectia mea de haine si accesorii de toamna si cateva modele de pantofi fabulosi!

Citește și:

Oferta de botine de toamna si ghete de iarna este variata in acest sezon! Se poarta incaltamintea din piele intoarsa, se poarta incaltamintea cu broderie, se poarta ghetele de inspiratie barbateasca, se poarta pielea lacuita, se poarta tocul inalt si gros si platformele, se poarta ghetele cu sireturi si se poarta si botinele cu ton inalt stiletto. Deci, ai de unde alege!

Pantofi, ghete si botine de toamna

Pantofi, ghete si botine de toamna

Cele mai frumoase accesorii de toamna

Lista de haine si accesorii de toamna se opreste tocmai cu accentele ce infrumuseteaza o tinuta. Am ales din toate categoriile de accesorii de toamna. De la sosete si ciorapi, la palarii, pana la fulare, esarfe si saluri si manusi!

Sosetele si ciorapii colorati sunt perfecti la orice tinuta. Chiar si la tinuta office! Palaria din fetru este perfecta in zilele gri! O pereche de manusi ladylike se potriveste unei tinute feminine iar salul drapat la gat este un accent atat estetic cat si calduros.

Citește și:

Accesorii de toamna in trend

Accesorii de toamna in trend

M-am gandit la haine si accesorii de toamna ca si cum as lua o valiza, as umple-o cu ce gasesc eu ca se potriveste in acest anotimp. Apropo, daca mai ai sugestii, astept cu drag si completarile tale!

Sursa foto front page – Brooke Cagle/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.