Setari Cookie-uri

Geci si jachete de iarna: descopera ce se poarta in acest sezon!

Daca ma intrebi, n-as da vara pe nimic. N-as da plaja, n-as da marea. Si totusi iubesc fiecare anotimp. Chiar si toamna ploioasa sau iarna friguroasa (ce-i drept pe la -10 grade nu sunt asa de happy cand ies cu cainele pana afara!) Si daca tot intraram bine de tot in toamna si mult pana la clipele cand eu nu sunt happy cu cainele nu mai este, m-am pregatit!

Sa ma pregatesc sufleteste sau psihologic nu merge, nici cu meditatie, insa, pot sa ma pregatesc cu cele mai tari modele de geci si jachete de iarna! Macar sa fiu chic si sa-mi tina putin de cald, daca tot o sa-mi inghete nasul!

Zis si facut! Cu pufosenii in picioare, cu o cafea calda, sunt gata de atac (la laptop!) sa gasesc cele mai frumoase modele de geci si jachete de iarna, asa cum s-au vazut in colectiile marilor designeri, din capitalele modei.

Noutatea iernii: geaca matlasata (puffa) argintie

Sincer, daca Parka mi s-a parut perfecta, pufa mi s-a parut mai perfecta. Stiu ca perfecta nu are grad de comparatie, dar daca-mi permiteti licenta asta poetica, atat de mult imi plac mie jachetele acestea pufoase, voluminoase si calduroase!

Favorita mea trebuie sa fie puffa argintie, metalizata! Motive? Pentru ca se potriveste cu peisajul de iarna, alb. Pentru ca e altceva! Pentru ca merge si la blugi si la pantaloni de stofa. Pentru ca te scoate din anonimat!

Citește și:

Urmareste modele de geci argintii

Se poarta jachetele cambrate cu guler de blana

Vei gasi insa si variante elegante, spre feminine in iarna 2018! Vezi gasi si jachete de iarna cambrate, pe talie, potrivite pentru femeile ce iubesc stilul ladylike.

Si ca sa fie si mai feminine, designerii le-au propus cu gulere de blana. Fie ne referim la paltoanele cu guler complet de blana, fie la jachetele tip Parka sau cele matlasate unde gulerul de blana completeaza gulerul de fas, acest model a fost propus in stiluri de la casual la elegant sau office.

Citește și:

Alege-ti o jacheta cu guler de blana

Alege-ti o jacheta cu guler de blana

Geaca in carouri este must-have

Din dragoste pentru camasa americana, de cowboy. Sau poate din dragoste pentru tartanul englezesc sau ecodezul scotian. Ori poate din dragoste pentru stilul lumberjack, relaxat, urban, cool.

Cine stie de ce modelele de geci si jachete de iarna cu pattern cadrilat au fost atat de prezente? In acest sezon poarta-le cu jeans, cu fuste conice de stofa, cu pantaloni din tweed sau vinil. Si neaparat cu tocuri inalte si groase.

Poarta jachete de iarna cadrilate

Poarta geci si jachete de iarna cadrilate

Cele mai chic geci si jachete de iarna au finisaje neterminate

Unul dintre trendurile acestui sezon este acesta: finisajele neterminate. De la dantela lasata netivita, desirata, pana la jeansii cu rupturi si franjuri curgand din ei, si chiar pana la jachete si paltoane.

Cel mai relevant exemplu este colectia lui McQueen care a ales tweed-ul colorat, tip boucle, cu aspect rough, nefinisat. Si totusi, poti purta acest tip de geaca si cu blugi, dar si cu tinute office, elegante sau chiar cu piele ori la o tinuta boem-romantica, alaturi de broderii si dantela.

Citește și:

Si in iarna aceasta se poarta geaca sport maxi

Se poarta maxi. Cu atat mai mult daca jachetele sunt inspirate din stilul sportswear. De la jachete matlasate, pana la geci stil hanorac si chiar pana la geci pufoase sau plusate, din fleece, stilul sport este la moda.

Se poarta fie in mixuri casual, alaturi de jeans, fie in tinute urbane, alaturi de pantaloni din piele, fie in asortari surprinzatoare, alaturi de rochii si fuste feminine.

Cele mai chic geci sport maxi

Cele mai chic geci sport maxi

Alege geci si jachete de iarna din vinil

Mie, una, mi-a placut acest trend, in prezentarile de moda. Propus ca un mix ce aminteste de Matrix, stilul de vinil din cap pana in picioare poate fi si o declaratie de dragoste pentru moda optezecista sau a anilor ’90.

Citește și:

    Desigur, nu-ti propun sa porti geci si jachete de iarna din vinil sau piele lucioasa, alaturi de pantaloni sau fuste din aceeasi textura. Insa, le poti asorta la tinute office, alaturi de camasi albe si fuste conice ori pantaloni la dunga. Ori le poti asorta la rochii din dantela si cizme. Sau poti opta pentru mixuri sexy cu fuste si rochii sin stofa si cizme lungi rosii, sa zicem!

    Geaca in tonuri camel este din nou la moda

    Acum cativa ani a fost o frenezie in a gasi haine, paltoane, geci si jachete de iarna camel. Daca cumva ai pastrat geaca de acum cativa ani, veste buna! Se poarta jachetele si paltoanele camel.

    Citește și:

      Cu atat mai mult daca sunt sub forma de cojocel sau daca sunt in stil Aviator! Poarta-le cu tenta retro, pretioasa, alaturi de rochii cu franjuri, cizme maro, dar si cu pulovere imense si stofe, in ton sur ton de bejuri.

      @Dara._ in our Oversized Corduroy Coat from #MJFW17 🍂 Link in bio.

      A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

      Vezi mai multe modele de geci camel

      Marturisesc ca am pastrat paltonul acela camel si marturisesc ca il voi purta in acest sezon, alaturi de tricotaje ample si pantaloni maro. Insa, mai marturisesc ceva: mi-e greu sa aleg o noua geaca de iarna! Va fi puffa argintie sau va fi jacheta cu finisaje neterminate? Voi ce geci si jachete de iarna va alegeti?

      Sursa foto front page – Didi Medina/Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.