Setari Cookie-uri

Jachete parka in oferta magazinelor online

Brace yourself, winter is coming! Si cand spun asta, inseamna ca a sosit momentul sa vanezi ofertele magazinelor online si sa iti reimprospatezi garderoba pentru sezonul rece cu piese vestimentare la preturi reduse.

Fa-ti timp sa te asezi in fata calculatorului pret de cateva ore, timp in care nu ti-e foame, nu ti-e sete, si analizeaza oferta magazinelor online, magazine care,dragele de ele, se gandesc in orice moment la binele nostru. Se gandesc chiar si la sanatatea noastra, motiv intemeiat ca sa reduca preturile la jachete si gecile pentru sezonul rece.

Spre exemplu, o jacheta parka, care merita orice investitie, primeste o reducere de peste 100 de lei. Si gasim modele pentru toate gusturile. Alege-o pe cea care iti place cel mai mult!

Jacheta parka subtire

Stiu c-am spus "winter is coming", insa pur si simplu nu am putut rezista in fata acestei jachete parka de primavara-toamna. Mult prea frumoasa ca sa ii rezisti si niciodata prea devreme/tarziu ca sa o achizitionezi.

Cum toamna jongleaza cu temperaturile, daca astazi sunt 24 de grade si bate vantul, asta nu inseamna ca saptamana viitoare nu ne putem bucura de o zi cu soare arzator care sa ne permita purtarea acestei jachete.

Citește și:

Ce m-a atras atat de tare? Nuanta gri neon.

Jacheta parka subtire

Mai multe jachete parka

Jacheta parka cu gluga

Pentru acelea dintre voi care se poarta in tinute cochete cat e ziua de lunga, am gasit o jacheta parka eleganta.

Subtire, cu gluga si impermeabila. Dar gluga nu este o gluga in adevaratul sens al cuvantului, ci de indata ce o dai jos de pe cap se transforma intr-un guler cu revere mari.

Este modelul de jacheta parka care completeaza cel mai bine o tinuta eleganta, fiind preferata pantofilor stiletto.

Jacheta parka cu gluga

Jachete parka in modele diferite

Jacheta parka scurta

Eu prefer gecile lungi, dar am prietene care nu concep sa poarte haine care le acopera posteriorul. Nu stiu care este motivul exact, dar pentru aceasta categorie de femei am selectat jacheta parka scurta.

Calduroasa, cu gluga cu blanita, galbena si chic, jacheta din imagine este greu de ignorat.

Citește și:

Cel mai frumos ar arata intr-un outfit cu jeansi sau pantaloni sport si bocanci.

Jacheta parka scurta

Alege jacheta parka care ti se potriveste

Jacheta parka imblanita

Daca nu este imblanita, nici sa nu o iei in considerare. Nu ma refer la jacheta parka in mod special, ci la geaca de iarna in general.

Pentru mine, cel putin, geaca de iarna trebuie sa fie exagerat de calduroasa, adica cu multa blanita pe interior si obligatoriu cu gluga. De un an am gasit rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampin iarna intr-o jacheta parka.

Este cea mai tare jacheta dintre toate jachetele si gecile de iarna.

Jacheta parka imblanita

Jachete parka imblanite

Jacheta parka impermeabila

Si am ales si o jacheta parka neagra pentru ca, cine ar rezista in fata unei haine negre? Stiu ca va bat mereu la cap sa purtati haine in culori vii, dar in acelasi timp sunt constienta de faptul ca in sezonul rece, pe ploaie, vant si ninsoare, o haina inchisa la culoare rezista mai bine in fata murdariei.

Citește și:

Iti recomand, deci, jacheta parka impermeabila neagra care, desi pare rece prin prisma nuantei, este tare calduroasa.

Jacheta parka de iarna

Jachete parka de iarna


S-ar putea sa iti placa si: "Rochii vaporoase din aceasta vara cum le porti in sezonul rece".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Androlia

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.