Setari Cookie-uri

7 sacouri in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018

Sacoul ramane o piesa eleganta ce iti poate transforma tinuta. La limita dintre feminin si androgin, la limita dintre business, casual si ceremonie, sacoul este un articol vestimentar constrastant! Si poate tocmai asta il face atat de cool!

Daca ne referim insa la modelele de sacouri in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018, putem gasi multe alte epitete care sa descrie stilurile propuse de designeri!

Sacourile ce se poarta in iarna aceasta sunt atat de variate – atat ca textura cat si si ca nuante, croiala, lungime – incat nicio femeie nu va ramane fara cel putin un model in dressing! Stiu de exemplu un caz in care o femeie si-a cumparat mai multe sacouri in tendinte, dar nu vreau sa dau nume!

De la jachete scurte, pana la inspiratia taiorului, de la modelul minimal, pana la sacoul casual, de la modelul de sacou de seara pana la cel ce se preteaza la o tinuta office ori un stil business, urmatoarele sacouri in tendinte pentru iarna le aduna pe toate:

Modele cu imprimeu: sacouri in tendintele sezonului

De la imprimeurile snake skin propuse de Gucci pana la imprimeul in buline, sacourile cu pattern sunt in trend in acest sezon.

Citește și:

Gucci propune un stil ton in ton, cu costum taior cu sacou si fusta cu imitatie de piele de sarpe. Ar fi totusi prea mult intregul ansamblu, pentru o zi la birou, sa zicem! Insa, acest gen de jacou jacheta poate fi piesa de rezistenta a unei tinute casual, cu jeansi croiti larg, pulover pe gat si pantofi cu toc gros.

Vezi sacou cu imprimeu piele de sarpe

In iarna aceasta se poarta sacourile cu insertii de blana

As zice ca sacoul propus tot de Gucci, cu insertii din texturi diferite este perfect asa cum este! Sigur, sacourile cu insertii din blana sau din texturi lucioase ori din catifea, sunt mai dificil de asortat, insa pot fi varianta chic, ce te evidentiaza!

Citește și:

Poarta acest gen de sacou cu fuste retro pana la genunchi, cu fuste midi, cu fuste clos, cu jeans evazati si neaparat cu botine sau cizme cu toc!

Vezi sacou cu blanita

Alege sacouri in tendinte a la anii ‘80

Raman tot la Gucci si iti propun alte modele de sacouri in tendinte in iarna asta: sacourile de inspiratie disco, baby!

Cu radacini in anii ’80-’90, sacourile in culori puternice (sau in mixuri cromatic contrastante), cu umerii accentuati, eventual din materiale (sau cu insertii) stralucitoare, paietate, sunt perfecte! Poarta-le la tinute de seara!

Serpents detail a silk jacket designed by #AlessandroMichele, inspired by a piece from Sir @eltonjohn’s archive by @bobmackie with sunglasses framed in crystals, in the #GucciSS18 fashion show. #mfw #GucciEltonJohn

Citește și:

A post shared by Gucci (@gucci) on

Vezi sacou galben intens

Poarta sacouri maxi din denim ca in colectia Dior

De la uber-sofisticat, trecem la casual. De la sacouri in tendinte potrivite pentru outfit-uri de seara sau elegante, trecem la sacouri din denim si jeans!

Pentru ca look-ul All Denim (blugi, camasi Chambray, geci de blugi, sacouri din denim) este o mare tendinta in acest seszon, ai liber sa cauti orice haine si accesorii iti vor aminti de tinutele lui Timberlake si Britney Spears in tuxedo si rochie princess de blugi.

Din seria: gusturile nu se discuta, eu nu ma dau in vant dupa sacoul din denim, insa daca iti place, afla ca este o piesa importanta in garderoba pentru toamna-iarna!

Shortly before #MariaGraziaChiuri's Spring-Summer 2018 show kicked off we captured an exclusive close-up of some of the key denim pieces in the Sixties-feel collection. #DiorSS18 #PFW © @Morgan_ODonovan

Citește și:

A post shared by Dior Official (@dior) on

Vezi sacou din denim

Designerii au propus pentru iarna sacouri din stofa englezeasca

Am recunoscut ca nu imi place sacoul maxi din denim. Asa ca voi recunoaste ca morrrr dupa sacoul cadrilat! Imi este clar ca voi cumpara tot ce inseamna sacouri in tendinte din stofe in carouri.

De la carouri de tip tartan, la stofe cadrilate stil ecosez, pana la carourile Wales-style, stofa de tip tweed mi se pare eleganta, urbana si retro in acelasi timp, pretioasa si totusi relaxata, casual. Calvin Klein a propus multe tinute cadrilate de acest gen. Si bine a facut, as zice eu! :)

Mixed-media at its finest: model @roosabels in the Calvin Klein Collection single-breasted suit jacket and pleated skirt in leather and classic tartan wool. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Available now. Link in profile to shop [US].

Citește și:

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

Vezi sacou si jachete cadrilate

Poarta sacouri in tendinte din vinil sau piele

Yves Saint Laurent, ca si Dior, a creat in toamna-iarna 2017-2018 o colectie young, urbana, mai degraba moderna, decat ladylike, asa cum ne obisnuisera.

YSL propune sacouri din piele lucioasa si vinil pentru tinutele din acest sezon. Personal le-as purta alaturi de jeans si T-shirt, ca in imagine tocmai pentru a pastra sacoul-jacheta piesa centrala a outfit-ului.

Vezi oferta la sacouri din piele

Vedeta iernii: sacoul versatil in stil minimal

Jil Sander vine cu o varianta minimal, intre clasic si elegant, cu o puternica tenta androgina. Poarta si tu sacouri in tendinte de acest tip, alaturi de pantaloni la dunga si camasa clasica, alba, la birou sau la evenimente.

Citește și:

O rochie eleganta poate fi inlocuita oricand cu un astfel de deux-piece, mai ales daca inlocuiesti pantofii flats, androgini propusi de Sander cu o pereche de stiletto argintii sau albastri ori rosii!

#NEU #JILSANDER Spring/Summer 18 Collection

A post shared by JIL SANDER (@jilsander) on

Vezi oferta la sacouri minimaliste

Imi este clar ca voi alege cateva sacouri in tendinte pe care le voi asorta la tinutele mele, si asta pentru ca, in zilele cand ai nevoie de ceva simplu si de efect, sacoul este optiunea ideala! Si atat de eleganta!

Sursa foto front page – Timothy Paul Smith

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.