Setari Cookie-uri

Sacouri de toamna: descopera cele mai frumoase modele

Toamna asta se poarta sacoul din satin si, in continuare, sacoul lung. Alege-l pe cel care se potriveste stilului tau si bucura-te de un sezon racoros lipsit de griji.

Sacoul a incetat demult sa mai fie doar o piesa vestimentara office. Sacoul este in zilele noastre o piesa must have usor de introdus in orice tinuta.

Asadar, indiferent daca stilul tau este elegant si girly sau obisnuiesti sa combini blugii cu un tricou si vrei sa ii adaugi un sacou, poti sa dai frau liber imaginatiei.

Daca in vara 2017 s-au aflat in topul preferintelor rochiile tip kimono, toamna asta sunt la putere sacourile tip kimono. Si sunt in continuare la moda sacourile lungi, care fac tinutele sa fie moderne si cool, dar nu ar trebui nici sa ne lipseasca din garderoba sacoul clasic.

Sacouri de toamna din satin

Cum spuneam, se pune accent pe hainele tip kimono, mai exact pe hainele din satin, asa ca pentru toamna asta nu ar strica sa iti achizitionezi un sacou din satin.

Este o piesa vestimentara eleganta, feminina si seducatoare, care da bine in tinutele de iesit in oras, de mers la intalniri romantice si la anumite petreceri, evenimente. Te vei simti o cu totul alta persoana din momentul in care pielea va intra in contact cu materialul fin.

Citește și:

Cea mai potrivita combinatie in care poti introduce sacoul din satin este cu pantaloni satinati si sandale cu toc, dar poti conta oricand si pe o pereche de pantofi loafer. Eu, bineinteles, am sa port sacoul din satin cu blugi skinny, asa cum imi place cel mai mult.

Sacouri din satin

Sacou satinat fara inchidere Sacou satinat cu cordon Sacou lung de satin roz prafuit

Sacouri de toamna in culorile anului 2017

Am vorbit intr-un material anterior despre culorile in tendinte in toamna 2017. Printre acestea se numara butterum (bej inchis), autumn maple (maro galbui), verde lime (golden lime) si turcoaz inchis (shaded spruce). La o scurta cautare online, am gasit cateva modele de sacouri in aceste nuante.

Pentru ca nu este deloc greu, iti recomand sa tii pasul cu moda si sa optezi pentru un sacou de toamna in culorile anului. Profita de faptul ca orice model ti-ai dori se afla doar la cateva click-uri distanta de tine si iti va fi livrat la usa, tu nu trebuie sa depui efort deloc.

Citește și:

Sacourile din imagini sunt modele versatile si se pot combina dupa bunul plac. Nu iti impune nimeni cum sa le poti, oricum tu stii deja cu ce se potrivesc si cum vor arata tinutele tale de toamna, doar esti o fashionista.

Sacouri de toamna

Sacou elegant Mango Sacou fara inchidere Vila Sacou cu decolteu Missguided

Bucura-te de o toamna perfecta! Acorda putin timp cautarilor online si alege piesele vestimentare care te vor feri de vant si de ploaie, care-ti asigura confort si eleganta si care iti vor scoate in evidenta adevarata personalitate.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.