Setari Cookie-uri

Bluze in valuri de volanase dragalase pentru o toamna boema

Stilul boem este caracterizat ca fiind romantic si feminin, asa cum ar trebui sa fie si tinutele noastre de toamna. Pentru ca toamna in sine este un anotimp romantic, un anotimp boem si trebuie sa il tratam ca atare, sa il celebram.

Putem incepe prin a purta bluze in culorile toamnei, bluze vaporoase si bluze in valuri cu volanase dragalase. Si le putem purta cu blugi, in cazul in care trecerea de la denim la alte materiale din care sunt confectionati pantalonii este mai grea pentru unele dintre noi, si pantofi casual sau eleganti, dar fara tocuri inalte - tot pentru acelea dintre noi mai putin obisnuite cu incaltamintea care face piciorul mai frumos.

Dar daca stilul de zi cu zi iti este elegant si iubesti fustele si tocurile, atunci fiecare dintre modelele de bluze cu volane de mai jos merita un loc in garderoba ta.

Bluza cu maneci clopot

Cu cat mai multe volanase, cu atat mai bine.

O bluza cu adevarat boema, adica eleganta si romantica, este bluza kaki din imagine.

Nu doar ca este prevazuta cu volanase, dar are si manecile clopot si este confectionata dintr-un material vaporos si usor transparent, ceea ce o face si mai romantica.

Citește și:

Bluza cu volane

Alege bluza cu volane care ti se potriveste

Bluza cu volan si imprimeu floral

Facem din toamna asta un sezon rece plin de culoare? Facem. O toamna colorata si cu mult imprimeu floral. Am gasit bluza perfecta.

Este o bluza cu volane rosie cu imprimeu floral alb. Poart-o in cea mai gri zi de toamna ca sa aduci un strop de culoare si lumina in locurile pe unde treci.

A fost dovedit ca un outfit colorat are un impact benefic asupra celei care il poarta, dar si a celor care il vad.

Bluza cu volane si imprimeu floral

Vezi mai multe modele de bluze cu volane

Bluza din satin cu decupaje pe umeri

Eleganta, romantica si pasionala. Asa ar trebui sa fii in fiecare zi, chiar si in zilele de weekend - alege o pijama care sa indeplineasca cele trei caracteristici.

Pentru tinutele pe care le imbraci la locul de munca sau cand iesi in oras, apeleaza cu incredere la o bluza din satin cu volane si decupaje pe umeri.

Citește și:

Se poarta cu blugi si pantofi casual sau cu fusta creion si pantofi stiletto.

Bluza din satin cu volane si decupaje pe umeri

Mai multe modele de bluze cu volane

Camasa cu panglica si volane

O camasa eleganta cu volane are nevoie orice femeie eleganta.

Este camasa care completeaza cu succes un outfit office pe care sa il imbraci la un interviu de angajare, atunci cand ai o intalnire de afaceri importanta si vrei sa ii impresionezi pe toti nu doar cu cei stii, dar si prin prezenta.

Camasa cu volanase

Alege un alt model de camasa cu volane


Astea sunt bluzele cu volane, mereu elegante, mereu suprinzatoare. Te fac sa te simti o alta persoana, mai romantica, mai frumoasa, mai speciala. Poarta-le cand vrei sa ai o zi buna.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Look Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.