Setari Cookie-uri

Genti de seara pentru toamna-iarna 2017-2018

Pentru ca se apropie Craciunul, pentru ca pe acum ne alegem rochiile si tinutele de Revelion, pentru ca iarna iesim mai des la petreceri, am ales cateva modele de genti de seara statement, desprinse din prezentarile de moda!

Pentru rochia aceea neagra. Pentru costumul acela tip tuxedo. Pentru rochia cu paiete. Pentru rochita cu volane. Pentru fusta eleganta si bluza pretioasa. Pentru sandalele cu toc. Pentru pantofii stiletto sau pumps cu aplicatii spectaculoase. Pentru ele si multe altele am gasit cateva modele de genti de seara pe care sa le alegi in iarna aceasta!

Sunt genti de seara prezentate drept noutate de sezon, drept piesa-cheie pentru o femeie care isi doreste sa fie in tendinte. Sunt genti-plic sau clutch-uri, ori genti de mana sau genti de umar cu tenta pretioasa, de bijuterie, din texturi spectaculoase sau cu aplicatii statement. Sunt genti de seara pe care orice femeie isi va dori sa le poarte la petreceri, cocktailuri sau evenimente speciale!

Se poarta geanta de inspiratie artizanala

Cu tenta etno, insa mai degraba amintind de manufactura, de gentile artizanale, geanta artizanala poate fi o varianta perfecta la un outfit de seara.

Citește și:

Alexander McQueen a creat geanta-plic cu franjuri, in stil artizanal, pe care le-a asortat la rochii lungi, de seara, cu broderii elegante, pretioase. Cand vine vorba de geanta artizanala, aplicatiile sunt detaliul ce capteaza privirea. Si o geanta cu aplicatii in pattern etnic poate fi o alegere spectaculoasa.

Poarta o geanta cu influente etno

Poarta o geanta cu influente etno


Alege genti de seara cu chef de joaca

In toamna-iarna 2017-2018, in prezentarile caselor de moda si ale designerilor, geanta ludica a ocupat un loc fruntas.

Ce inseamna geanta ludica? De cele mai multe ori sub forma de clutch sau plic, aceasta geanta se deosebeste printr-o forma jucausa, insa de-a dreptul socanta. Eu iti propun ca data viitoare cand alegi o little black dress, o pereche de stiletto si o tinuta eleganta clasica sa rupi monotonia cu un clutch de acest gen!

Citește și:

Poarta genti de seara creative

Poarta genti de seara creative


Un plic argintiu metalic este piesa de rezistenta in tinuta de seara

Ce spune mai bine genti de seara daca nu plicurile si clutch-urile metalice? La Chanel gentile-plic argintii au fost la loc de cinste, intr-un mix feminin, rafinat, urban insa senzual, galactic dar atat de terestru!

Este si normal intrucat un clutch metalic sau o geanta argintie de mana poate fi asortata aproape cu aceeasi usurinta ca o geanta nude! Doar ca avand un efect mult mai teatral!

Transparent boaters seen backstage on @sarahberger and @laurenjdg #CHANELSpringSummer #PFW

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on


Alege sa porti genti de seara din blana!

Gentile din blana sau acoperite cu blana in proportie dominanta sunt must-have al iernii. Nu doar ca telefonul nu iti va muri de frig – da-mi voie sa glumesc! – insa un clutch din blana va atrage toate privirile!

Citește și:

Poate fi asortat la costume cu pantaloni, la rochii simple sau dimpoitriva la mixuri opulente, pretioase, alaturi de blana, catifea, broderii si aplicatii lucioase! Depinde ce iti alegi tu!

Un strop de couture cu un clutch din blana

Vezi clutch din blana


De altfel, toate aceste genti de seara sunt variante usor de asortat, insa mai degraba optiuni pentru femeile curajoase, pentru femeile care isi doresc sa fie altfel, sa fie la intersectia tuturor privirilor.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.